A "Stop Soros" törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó alkotmánymódosítás garantálhatja, hogy semmilyen formában ne lehessen megkerülni a magyar Országgyűlés döntési kompetenciáját a migráció kérdésében – mondta a kormányszóvivő szerdán a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Kormányszóvivő: csak a magyarok dönthessenek arról, kivel élnek együtt

Kovács Zoltán kormányszóvivő. MTI Fotó: Kovács Attila

Kovács Zoltán arról beszélt, hogy a 2016-os népszavazáson egyértelmű támogatást kapott a bevándorlás és a betelepítés tiltása.

A kormány most teljesíti, amit akkor megígért, a módosítással ugyanis olyan új elemek kerülnek az alaptörvénybe, amelyek megerősítik az "alkotmányosság magját, az önazonosságunkat", valamint garantálja, hogy ne mások dönthessenek arról, kivel élünk egy országban

- jelentette ki.

A kormányszóvivő a jövő évi költségvetésre kitérve azt mondta, a tervezésekor mindig addig nyújtózkodnak, ameddig a takaró ér.

Az elmúlt években minden társadalmi csoport léphetett egyet előre, ez pedig a magyar emberek teljesítményének köszönhető – tette hozzá Kovács Zoltán.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Tisztességesebb (bocsánat Viktor Viktorovics Gecikov meg a tisztesség) lett volna ha igy fogalmaz: a kurmány fentterja magának a jogot, hogy kiknek ad letelepedési engedelyt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ha lehetővé tennék valamilyen módon, hogy a MAGYAROK KIVEL ÉLHETNÉNEK szívesen, akkor EZZEL a kúrmánnyal bizonyára nem, mivel ÚGY NYOMJÁK a sódert a Sorossal, migráncsokkal szemben, hogy TÖBB TÍZEZER migráncsot szabadítottak rá Európára, természetesen megfelelő ELLENÉRTÉK ELLENÉBEN, sőt még RÉSZLET FIZETÉSSEL is!!
.
----- Az internet nem felejt: Így vélekedett Orbán 2015-ben a Koránról! + Videó!
fuggetlennemzet.hu/reszletek.php?id=6377
.
Vegyék már észre, nem az országból, MAGUKBÓL csinálnak hülyét, az egész világ röhög rajtuk!
staro2
Ezeket a barmokat csak megválasztotta valaki.
Szégyen!
Madácsi Pali
Tisztességesebb (bocsánat Viktor Viktorovics Gecikov meg a tisztesség) lett volna ha igy fogalmaz: a kurmány fentterja magának a jogot, hogy kiknek ad letelepedési engedelyt.
Eladott Ország
A kéményen csüngő magyar kisember boldogulása most sem szempont, ahogy soha a büdös életben nem volt az. Egy percig sem. Mondom a valódi szempontokat: kurvasok pénzt összeharácsolni (pártházból a bányába), felépíteni egy működő propagandagépezetet, az ország erőforrásait néhány megbízható elvtárs kezére játszani , minden olyan demokratikus intézményt leépíteni, amelyik akár csak minimális szinten is képes lenne gátolni az egypártrendszer kiépítését, mindent és mindenkit lejáratni, vagy elüldözni, ami és aki ki meri mondani az igazságot, a társadalom erre fogékony részét a sárga földig lebutítani és fanatizálni, a többieket megfélemlíteni, a maradékot elüldözni. Pont.
rohács1926
Lehet, hogy én már döntöttem, hogy egy letelepedési kötvényes maffiózóval szeretnék együttélni, csak nem tudok ezen döntésemről.
wagabund
..."Kormányszóvivő: csak a magyarok dönthessenek arról, kivel élnek együtt"...

hát a "négyfeleség" engedélyezése estén átgondolhatnánk..lenne itt élet, tiszta buli lenne az a hátralévő kevéske..

csak szólok, hogy vicceltem (bár igen erősen eltűnődtem rajta...)
papa.49
Én például nem kívánok egy országban élni az ilyen ,,sőrösszarokkal,, mint te vagy faszkalap !!!
justhpeter
A számomra legszomorúbb döntés, hogy ezt a gagyi sorosbérencet nem cserélték le és tovább fog folytatódni ez a neoprimitív népbutítás.
KisGenyo2
Jé!
Nem is tudtam, hogy volt népszavazás betelepítési kötvényekről?!?!
Vagy lesz? Hát legyen, hogy dönthessenek azok a magyarok! ;-)
Eladott Ország
Mi az ilyen Nemsikerült Kovács féle f*szkalapokkal nem akarunk együtt élni, akik egy tál lencséért még az anyjukat is eladnák.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
Hellcat
Tényleg? Én nem emlékszem, hogy megkérdeztek volna a betelepítési kötvényesekről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.