Szabó Tímea törvénymódosítási javaslatot nyújtott be, amiben azt javasolja, írják át a miniszterelnök megválasztásáról szóló törvényt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A Párbeszéd okosan és logikusan a Fidesz ellen fordította a Soros fegyvert. Csak az a baj hogy a javaslatot nem viszik keresztül a parlamenten a 2/3-os többség miatt, a másik meg az, hogy orbán "elfelejtette" ezeket az éveket, és magára vonatkozóan nem tartja érvényesnek azokat. Saját mai meglátása és énje szerint ő soha nem volt Soros embere. Pedig valóban Soros pénzén került ki Angliába ahogy nagyon sok más Fideszes is. Ja és lehet hogy még büntetlen előéletű OV, de attól még bűnöző. A Párbeszédnek igaza van.
m3mber
Jogos!
Orbán az egyik legnagyobb Soros-bérenc Magyarországon.
Eddig nem hogy betartotta a Soros-tervet, és megtett mindent a megvalósulása érdekében, hanem még túl is teljesítette - sokszorosan !!!.
karma1
Hahahaha,... Bizony, ez a leghelyesebb torvenymodositas - az illegitim alapkatyvaszban mar nenm tud sok kart okozni, viszont tenyleg, minden egykori Soros tamogatott ember po9tencialis veszelyt jelent, igy a tobbi kormany poziciobol is tavozniuk kell! koverlaca, kovacs zoltan, dejcsfurtompika, meg a tobbi lehuto, akit ez a szegeny emberbarat befekteto valaha is megkinalt egy zsiroskenyerrel...:o))))

Komoly nemzetbiztonsagi kockazatot jelentenek, mert lehet, hogy Soros Gyorgy oket bizta meg a menekultek behozasaval - es ez igaz is lehet, hiszen a letelepedesi kotvenyek is errol szolnak - kb. 40-45 ezer migrans jott be igy ellenorzes nelkul, es kaptak unios utleveleket eletuk vegeig -, es az az 1300 migrans is, akiket orban suttyomban hozott be...

Huuuuu, Szabo Timea jol latja. Soros nattttyon veszelyes,...
Meg a pirezek, akik nem a'tallanak arab szamokat is hasznalni.
m3mber
@Shikari: Azért, mert szar az ellenzék, az nem azt jelenti, hogy Orbán jó.

Amikor egy világban a rossz a jó, az nem egy jó világ.

Persze most beszólsz, vagy talán még vitatkozni is akarsz, de leszarom a véleményed - te magyar paraszt !!!
Egyszerűen nem érdekel, ahogy primitíven próbálod megfogalmazni primitíven az újkori nácizmus - populizmus - terjedését.
Ti háborút akartok mindenáron - csak egy ürügy kell nektek.

Mi nem vagyunk egyformák - bár magyarul gondolkodunk - , és nem is leszünk soha.

Mindenesetre, ha előhívod a mi fajtánk ősi ösztöneit (KOPPÁNY, de Imádom az íreket is, az Ír mentalitást), lezúzunk titeket - CSÚNYÁN !!!
A hamis ál kereszténység elbukott - sokszorosan.
Úgyhogy már erőtöket vesztettétek, és nincs semmitek a harcban.

Van értelme, amit írtam most?
Van.
Te érted?
Nem.
Én értem?
Nem.
Érdekel egy kicsit is, hogy ki mit ért meg - hogy kit mi érdekel egy kicsit is?
Nem.
(na jó, de - de erről ne beszélj senkinek, ez a mi titkunk)
RonaGyuri
csak szólok: Orbán nem volt Soros ösztöndíjas; ez csak egy általa kitalált hazugság! =))
Időnként odalátogatott egy tanfolyamra, de azt sem fejezte be! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.