Úgy tűnik, ínséges idők várnak az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökére, ugyanis Balogh János fizetését jelentősen megnyirbálta a cigány szervezet közgyűlése a múlt héten. Több roma képviselő szerint is elfogyott a levegő az elnök körül, akit korábban Farkas Flórián leváltott romaügyi miniszterelnöki biztos emberei közé soroltak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az elvégzett munkájáért (munkájukért9 még a 70.000 is sok.
Az eddig kifizetettet is vissza kellene követelni tőle, a folyamatos semmittevése okán.
Equus1
a kutyát nem érdekelné, h mi a fizuja, ha nem az adófizetök pénzét herdálnák. Így viszont... egyik fele kábelt lop, besurran, markecol... másik fele öltönyben ugyanazt teszi
cikicakk55
Az a helyzet ugyan ezt a nem Roma vezetőkkel is meg kéne tenni. Ők semmivel sem loptak kevesebbet,mint Farkas Flórián. Sőt még akkor is jóval többet,ha elosztjuk,átlagoljuk,hogy ki mennyit lopott a Fidesz vezérkarban. Piszkosul nem tudom sajnálni egyiket sem.Inkább azt sajnálom,hogy Farkas Flóri még mindig szabadlábon van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.