A Párbeszéd politikusa úgy módosítaná a törvényeket, hogy azok alapján összeférhetetlen lenne a miniszterelnöki tisztség a Soros-ösztöndíjjal. Szabó Tímea javaslata szerint sem miniszterelnök-jelölt, sem miniszterelnök nem lehetne, aki Soros György által alapított szervezet ösztöndíjában részesült – írja a 24.hu.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
...és kórmány szóvivő sem, stb, stb...
Sámannus
...és kórmány szóvivő sem, stb, stb...
m3mber
ÉN ALÁÍROM !!!

Ez miért nem jutott eddig senkinek az eszébe?

Tele van a faxom a sorosbérenc Orbán Viktorral !!!
Orbán Viktor valójában a Soros-tervet hajtja végre !!!
Commenter
@Sámannus: ezzel ki is kukázta az egész fideszt...
desiro57
Már nem is tudok mit hozzá fűzni mert mindent el mondtatok.
Sámannus
@Commenter: Mondjuk már az elején elvesztették a fonalat, ugyanis 2010-ben senki sem hitte, hogy csőd helyzet van, csak ők. Ezzel mentették fel az össze többi bűnük alól magukat. Ha egy tulaj árverést csinál a saját országából az mindent akar belőle.
Elfogyott körülöttük a levegő, most már csak azt akarják ők meghatározni, ki előtt tegyék le a fegyvert. Lehet putyin, erdogán, vagy Kína. A köcsögjei már az egérutat keresik neki, hogy a lóvácskát eltüntesse, de szerintem mindenhol fasírtot csinyának belőle, mert esze nincs hozzá. Azért megjátssza a "nagy"politikust és befúrja magát egy pöcegödörbe, ha elqúrt az országgal.
Commenter
@Sámannus: Most viszont az van, vagy csődközeli helyzet van.Tényleg fogy körülötte a levegő már demokratikus ország szóba sem áll vele, hagyjuk most hogy szijjártó bekuncsorogta magát a Fehér Házba...ezt a kíméletlen mindent átszövő rendszert ha egyszer sor kerül rá, nagyon nehéz lesz lebontani és egy tisztességeset felépíteni helyette.Kívánom, hogy ne legyen, ne lehessen egérút.Tényleges életfogytiglan, teljes vagyonelkobzás ahogy tegnap írtam. Olyan és annyi kárt okozott hogy évtizedekbe tart helyreállítani, nem fogom irigyelni azt a demokrata politikust aki az "utóda" lesz és rá vár ennek az alja rezsimnek és embereinek a totális eltakarítása. Ezt másképp nem lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.