Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti képviselője olyan törvényjavaslatot nyújtott be, ami könnyen kiverheti a biztosítékot a kormánynál.

Szabó Tímea saját fegyverükkel tenné nevetségessé a sorosozó Orbánékat

Szabó Tímea törvényben tiltaná meg, hogy Soros-ösztöndíjas személy magyar miniszterelnök lehessen – szúrta ki a törvényjavaslatot a Parlament honlapján a 24.hu.

A Párbeszéd politikusa úgy módosítaná a törvényeket, hogy azok alapján összeférhetetlen lenne a miniszterelnöki tisztség a Soros-ösztöndíjjal. Szabó Tímea javaslata szerint sem miniszterelnök-jelölt, sem miniszterelnök nem lehetne, aki Soros György által alapított szervezet ösztöndíjában részesült.

A javaslat indoklásában az áll, mivel a magyar kormány meggyőződése, hogy Magyarország szuverenitását külső hatalmak veszélyeztetik, javasolja, hogy ne végezzenek fél munkát.

Szabó Tímea szerint a nemzet egységét mutatná, ha megállítanának

minden olyan szervezetet és magánszemélyt, akire valaha Soros befolyással lehetett és/vagy valamilyen módon finanszírozott.

E tekintetben kiemelt jelentősége van a magyar kormányfő személyének, akinek külső befolyásoktól – bizonyítható módon – mentesen, feddhetetlennek kell lennie.

Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök külföldi tanulmányait is Soros-ösztöndíjasként végezte.

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Csizmás Kond: miért, aki Soros által fizetett iskolába jár, annak a hatásköri viszonyai kire hatnak elsősorban?
Most ne mismásolj, hanem válaszolj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: de a nevēt, a nevèt... a frānya tàmadò nevèt ēs a tàmadàs nemèt, okàt... mert az, hogy civil nem bűn, de egybemosni valami kèpzelt ellensèggel... szerinted micsoda?
Soros èvtizedek óta pènzel szervezeteket, egyèneket sokfèle jó cèlbòl, pl. azorbán ès csomò hűbèresei is rèszese ezeknek. Egybemosni... a mocsokkal - mintha a mosò tiszta kenne - micsoda?
A gondolkodàs nem fàj. Gyakorold!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...szerintem te is kaptál valamit ha ennyire imádod...:). Az az ember aki valakit tönkrevert márpedig egy ilyen tőzsdecápa nem csak egyet, az a büdös életbe nem tudja levezekelni semmilyen álintézetek működtetésével amit csinált.
A fajtáját pedig azért emlegettem mert ő mondta, hogy a náci időkben a zsidókat menekítette jó pénzért...akinek nem volt azt nem...na ilyen gyerek ez a gyuri
Csizmás Kond
@Mirabilis: ...mit akarsz ?...mert az ugrabugrid nem hat meg.
Igenis értelme van mit is jelent a vén szar alapítványi pénze...azt valahonnan az adójából csalta le, szóval nem a jövedelmét fordítja jótékonyságra hanem a kötelezettségét fordítja másra.
csak úgy....
@Csizmás Kond: "...szerintem te is kaptál valamit ha ennyire imádod...:). Az az ember aki valakit tönkrevert márpedig egy ilyen tőzsdecápa" :) cicikém! sorosnak a kis ujját sem köll mozdítani ,hogy tönre baxxa az országot,...arra ott van neki viktor, a tanítvány ;)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Dehogy !
Soros zsidó!
30-bsn szūletett. Ma 88 ėves. 44-ben 14 volt. Menekūlt.
Egy csomó ember ėl a tőzsdėből - nem aksrok ujjal mutogatni tehetsėges gàzszerelôre -, de tėged csakasoros... szerintem azt se tudtad, hogy a vilàgon van, amîg rà nem kiabàlta valaki , hogy ő azördög...
Na pà :)
csak úgy....
@Mirabilis: mivel kínáltak meg ? ...esetleg bele ittál a durbincs poharába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.