Helmeczy László szerint mellébeszélés folyik az ügyben a fideszes politikus részéről, de ha ügyfele elkezdi feltárni a tényállást, lehetnek még meglepetések... Mint ismert, a történet a kampány vége előtt kezdődött, miután kiderült, hogy egy csengeri nő azzal kereste meg Kósa Lajost, hogy 1300 milliárd forintot örökölt, és segítséget kért a pénz felhasználásával kapcsolatban. Kósa ezzel kapcsolatban azt mondta: azt javasolta, hogy vásároljon belőle állampapírokat. Később közölte, hogy csaló a nő és az ügyben feljelentést tett. A politikus ma reggel az ATV Startban azt mondta, szerint az ellenzék volt az ügy hátterében, mert – ahogy fogalmazott – pénzért és hatalomért mindenre képesek. Kósa Lajos a Startban azt is mondta: hamisítványnak tartja azt a szerződést, amely szerint 800 millió forint ajándékot kapott volna az édesanyja egy csengeri nőtől. A megbízó az ügyfelem, a megbízott meg Kósa úr. Ne haragudjon már a világ, hát ott volt a közjegyzőnél- ecsetelte az ügyvéd, aki...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Jól mondta Jakab Péter Jobbikos képviselő, "ennyi bűnöző előtt még életében nem beszélt." Az már csak hab a tortán, hogy ezt a buta bűnözőt, félig iskolázott tahót, még ki is tüntették a pedagógus napon. A pofám leszakad.
karma1
Ha kosa kupakos lalanak barmiben is igaza lenne - allitasa szerint az ellenzek MINDENRE kepes a penz es a hatalom megszerzeseert -, akkor ma Karacsony Gergo lenne a miniszterelnok.
Es amennyire ebben teved, hat ugyanannyira fog tevedni abban is, hogy peldaul hazudik-e.
Szerintem nagyon nem hazudik - csak legyen lehetosege ezt bebizonyitani, meg mielott egy szenilis osztrak mercis Csenger fele jarna,... Vagy a bortonben ebed kozben hirtelen felakasztana magat, mint a Hummer-es nemet,...
Eladott Ország
Jól mondta Jakab Péter Jobbikos képviselő, "ennyi bűnöző előtt még életében nem beszélt." Az már csak hab a tortán, hogy ezt a buta bűnözőt, félig iskolázott tahót, még ki is tüntették a pedagógus napon. A pofám leszakad.
karma1
@Eladott Ország: Az egyik szemfules kommentelo tarsunk felfedezte azonban, hogy a pedagogusnapi kituntetes az nem allami szinten tortent, hanem valamelyik helybeli streber seggnyalo "alakitott egyet", es dijazta a "fo"nit"...
Eladott Ország
@karma1: alfahir.hu/2018/06/02/kosa_lajos_oktatas_pedagogusok
"Hihetetlen, de példaként állítják a debreceni fiatalok elé Kósát!
Nemzedékek Jövőjéért díjat adományozott Kósa Lajosnak a Debreceni Tankerületi Központ.
Azt is tudjuk kik kerülhetnek be a tankerületi központokba országos szinten. Most már választásokat sem kell tartani, semmilyen szinten. Ez már a Rákosi éveket idézi elő.
www.youtube.com/watch?v=pjP_G7jkQnA
papa.49
Nagyon mohó lett mára a kupaklaja, pedig már a ,,tuszi,huszi,, problémát se sikerlt neki megoldani, ebbe meg beletörik a bicskája !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.