A megszűnt Együtt volt elnöke a 444-nek adott interjúban azt mondta, korántsem akart minden ellenzéki párt kormányváltást. Azt már 2014-ben is tudta, hogy az MSZP-ben vannak fideszes hatások, de hogy az LMP-ben is, csak nemrég derült ki számára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
ökör. ha már megbuktál, akkor ne az ellenzéket rugdosd. ezzel a Fideszt támogatod. akinek ennyi esze van, az csalánnal törölje a seggét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
ökör. ha már megbuktál, akkor ne az ellenzéket rugdosd. ezzel a Fideszt támogatod. akinek ennyi esze van, az csalánnal törölje a seggét.
papa.49
Juhász te szerencsétlen ne mondjál már semmit, az lmp. mindig is a fütyiszt segítő párt volt, ha ezt se vetted észre tényleg jó hogy kibuktál !!!
Commenter
Aki politikailag is megbukik, az valahol emberileg is megbukik, hiszen nem lehet szétválasztani a politikust és az embert. Mert elsősorban közszereplő, közjogi "méltóság " (de furcsán hangzik ez így a jelenlegiekre mondva) és csak másodsorban magánember. Úgyhogy az Együtt együttesen bukott politikailag és emberileg is. Pláne úgy hogy egy eleve megosztott ellenzéket egy ilyen rezsim alatt még tovább is próbál megosztani be nem bizonyított állításokkal, ami az MSZP (és ezek szerint a Párbeszédet) is illeti.
bencemacska
Ez a manusz tényleg azt hiszi, hogy ő sz...ta a spanyolviaszt?
Eddig sem tudtam őt értékelni, most már végképp elásta magát!
Commenter
@bencemacska: Azt, de hát a legkönnyebb így vagdalkozni, akkor is, ha az lmp esetében még igaza is van. Tegnap olvastam egy felmérést amely szerint az lmp ma már el sem érné a parlamenti küszöböt, 3%- állnak, ez a "jutalom" a 2/3-ért. A Jobbik 17%, a MSZP-Párbeszéd 11%, a DK 5% és a Fidesz valami elképesztő 41%-on áll. Ezt egy ellenzéki blog a b1 hozta le, tehát vélhetőleg valamennyire hihető is...azt mutatja hogy jelenleg ez a rendszer még összefogással sem lenne megbuktatható, a passzív szavazókról persze nem esett szó...
bencemacska
@Commenter: ma, 11:36
Az általános tapasztalat az, hogy az emberek többsége szeret a győzteshez tartozni, ezért nagyon sokan úgy emlékeznek, hogy ők is a Fideszre szavaztak!
Meg vannak olyanok is, akik jó pontot szeretnének szerezni az éppen uralkodó rezsimnél!
Commenter
@bencemacska: így van, hiszen akkor jut nekik bőven a "közösből." Egyébként pont a napokban nyilatkozta a polgármesteretek azt, hogy ő csak akkor indulna a főpolgármesterségért ha a teljes ellenzék beállna mögé, de nem biztos benne hogy ez elégséges a győzelemhez. Ez a mondat nagyon nem az szerintem amire elsőnek látszik. Tképpen azt mondja: az lmp nem fog beállni mögé, de ha beállna is, akkor is veszítene, magyarán, az önkormányzati választások is el lesznek csalva. Azt is mondta hogy Zuglót nem szívesen engedné el, tehát ő már csak a miniszterelnökségért szállna majd 4 év múlva esetleg harcba, már ha van értelme...
bencemacska
@Commenter: ma, 12:20
Én még ott tartok, hogy főpolgármester akar lenni!
Commenter
@bencemacska: Nektek jó, amíg nem az! És nem biztos, hogy a főpolgármesteri székből vezet az út a miniszterelnökibe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.