A pár napja megszűnt Együtt volt elnöke Juhász Péter a 444-nek adott interjúban hihetetlen dolgokról rántotta le a leplet. Juhász Péter azt mondta, korántsem akart minden ellenzéki párt kormányváltást. Azt már 2014-ben is tudta, hogy az MSZP-ben vannak fideszes hatások, de hogy az LMP-ben is, csak nemrég derült ki számára. Szerinte a Fidesz a kampányban …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha egy felvilagosult, oknyomozo politikus orra elott nem latja meg az lmp-ben az arulokat, akkor jobb is, hogy nem ok kerultek kormanyzsra, bar Gyurcsany utan szamomra a legszimpatikusabb politikus volt.
Gondolom, hogy kutyabol nem lesz szalonna, tehat az igazsagkeresest nem fogja abbahagyni teljesen, hiszen az volt az elete - ugyanugy, mint Hadhazynak.
Jo lenne, ha nem hagyna abba a politikai igazsag-feltarasat...:o)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@bencemacska: Szerintem ez a "párt" teljesen átalakult pénznyelő automatává. Juhász csinált néhány felhajtást, azzal kész. Nem hiszem, hogy mindez 150 millába került volna, hacsak nem osztottak maguk között horribilis összegeket. De sebaj, a szimpatizánsok összedobták nekik a visszafizetni valót. Bár erre csak annyit mondok, azok, akik állítólag kistafírungozták őket, inkább szavaztak volna rájuk, az talán hasznos lett volna. Ha egyáltalán be akartak kerülni a parlamentbe.
Macskaszem
Juhász Péternek teljesen igaza van, függetlenül attól, hogy hány százalékot ért el a pártja. Kevés olyan ellenzéki van, aki nem kizárólag a saját parlamenti székéért küzdött, bár Molnár Gyula Fodor Gábornak is helyet akart csinálni, de azzal csak magát járatta le még jobban.
Amúgy meg orbánon látszik, hogy tudatmódosítókon él, számtalan gesztusa utal rá, Juhász Péternek viszont nincsenek ilyen tünetei, mert valószínűleg nem szed ilyeneket.
Eladott Ország
@Shikari: A csúti kancigány és sleppje pedig közönséges bűnöző. De eljön az ideje az elszámolásnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.