Az EU alapjogi ügynökségének (FRA) legfrissebb jelentése szerint a rasszizmus mértéke nem csökkent Európában, és az Egyenlő Bánásmód Hatóság felmérésére hivatkozva azt is kiemelték, hogy a magyaroknak több mint az egyharmadát érte már valamilyen hátrányos megkülönböztetés. A Soros György-elleni lejárató kampány is említést kapott a jelentésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
óóó...hányszor ért "hátrányos megkülönböztetés", mert rohadt kizsákmányoló, rabszolgatartó fehér vagyok, aki csak kifosztja az országukat...

a lincshangulatban hiába mondtam, hogy én magyar vagyok, nem akarták meghallani...csak lógjon a fehér...(megasztán nem is tudták Magyarország létezik-e)

nos e kedves hátrányos helyzetek miatt nem igazán rajongok egy menekülttért sem.(finoman szólva)
azt itt nem tudják, nem is sejtik, hogy a fehérembert a saját hazájában fogják szolgává tenni a volt elnyomottak.(ez belevágták a pofámba egy igengazdag országban)..akár volt gyarmatunk, akár nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.