Egyik sem engedett a negyvennyolcból.

Úgy volt, hogy a héten békejobbot nyújt egymásnak Lázár jános parlamenti képviselő és Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármester, ám a hvg.hu cikke szerint végül az egészből nem lett semmi. 

Bohózatba fulladt Márki-Zay és Lázár békejobbja

Fotó, címlapi kép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Lázár ugyanis nem a városházára ment be, hanem egy ahhoz közeli szállodában kávézgatva várta a polgármestert, aki ugyanezt tette a hivatalban. Az újságírók meg a két, amúgy egész közeli helyszín közt ingáztak, hogy a történelmi pillanatot megörökíthessék. Lázárnál egyébként Márki-Zay kabinetfőnöke is megjelent személyesen, de nem tudta rávenni a képviselőt, hogy sétáljon már át a városházára.

Lázár sajtósa a cikk szerint arra hivatkozott, hogy a protokoll szerint az országgyűlési képviselőnek szíve joga, hogy hol tartja a találkozót. Márki-Zay munkatársa, aki átsétált Lázárhoz, és aki amúgy  a Horn-kormány protokollfelelőse volt anno, ezzel nem annyira értett egyet a cikk szerint.

Mivel semelyikük sem engedett a másiknak, így végül a nagy békülés elmaradt. 

Lázár János videóban sajnálkozott, Márki-Zay Péter közleményt adott ki.

Márki-Zay Péter közleménye:

A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata

SAJTÓKÖZLEMÉNY Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a térség országgyűlési képviselője, dr. Lázár János úr nem jött el a mai napon a Városházára megbeszélt találkozóra. A találkozó délután 14 órára...

Lázár János Facebook-videója:

Lázár János hivatalos oldala

Lázár János hivatalos oldala was live.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kérdezzék már meg a Lézerjanót, hogy egy polgármestert a hivatalában ILLIK-e felkeresni vagy a közeli kocsmában?
Műveletlen suttyó volt szegény Janó és a lézerblokkoló se tette intelligensebbé. Igaz, a masina célja nem is az lett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@human: Koltozzon be, ha annyira akar. (Biztos nagyon akar, hiszen szenvedelyes nagy vadasz)
A bunkosagarol most (is) tanubizonysagot tett, hat ez van, azert szerintem mar nem akkora legeny, mint minisztersege idejen - legalabbis mar nem annyira befolyasos, bar a keze kepviselokent is messzire eler.
Csak bizakodni tudok, hogy a hodmezovasarhelyiek meghazudtoljak a magyarokrol kialakult siralmas kepet, es kiallnak Marki-Zay mellett a polgarmestersege alatt is, nemcsak a valasztassal bizonyitottak, hogy eleguk van a vezirbol meg a korrupciobol.
lazarnak nehez dolga lehet a szel ellen pisilni, de meg igy is meg tudja szedni magat anyagilag, hiszen valoszinu meg nem lopta magat hulyere,...
human
@karma1: Sokan kiállnak MZP mellett ... most még.
Régen a várostrom sem azzal kezdődött, hogy ágyúzták és lerohanták. Először csak körbezárták. Elvágták az élelemtől és a víztől a bentlakókat. Majd felajánlották a megadást. Lázártól is erre számítok.
Felajánlja majd a segítséget, majd betart kicsit, hogy a város megérezze mire is számíthatnak ha kitartanak. Kérdés, hogy az emberek kitartanak és vállalják a csatát vagy inkább megadják magukat és kiadják MZP-t Lázárnak.
karma1
Nem bohozat az, hanem a mai magyar rogvalosag: amikor egy bunko fideszes megmutatja magat a sajat valojaban, kiallitja magarol a szegenysegi bizonyitvanyt, egyben azt is megmutatja, hogy a fide$$ nem mas, mint egy olyan part, aminek a politizalasa nem tud kiemelkedni a kocsmaszintrol, bar egy jobb italboltban az olyan hozzaallasu rablokat, mint ok, mar reg kivertek volna maguk kozul a tisztesseges alkeszok...
karma1
@human: Sajnos jol latod, bar van egy olyan erzesem, hogy lazarban mar kihalt a stratega - mar csak a leghulyebb orosz hadvezerek "Hurra, utanam!" stilusu strategiaja maradt meg, amiben semmi esz nincs, semmi meggondoltsag.
human
@karma1: Lázár nagy stratéga. Csinálhat mondjuk olyat, hogy elkezd látványos beruházásokat vinni Makóra és majd néha beszól a Vásárhelyieknek a szokásos cinikussággal, "Látjátok? Nálatok is lehetne csokikút a főtér közepén, ha rám szavaznátok. No de nem erőszak a disznótor. "
Akár ez a taktika is működhet. És elég kreatív, hogy kitaláljon hasonlókat.
Jozefina
A Hómezővásárhelyiek nagyon jól ismerik Lázárt. Polgármestersége idelyén is elég genya volt. Örültek, hogy végre országgyűlési képviselő lett és megszabadultak tőle. Most orbán is rájött, hogy egy köpönyegforgató, szennyláda és kirúgta. Így próbálkozik újból hatalmat szerezni magának, de ezzel a fideszes gőggel és modorral nem fog menni. Továbbra is sok kitartást kívánok a Hódmezővásárhelyieknek Márki mellett!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.