2,7 százalékos nyugdíjemeléssel kalkulálhatnak januártól a nyugdíjasok.

Jövőre összesen ennyivel emelkednek a nyugdíjak

A kormány 2,7 százalékos inflációval számol jövőre költségvetésitörvény-tervezetében, amit a Költségvetési Tanács véleményezett – írta a portfolio.hu-ra hivatkozva a blikk.hu.

A nyugdíjprémiummal és az emeléssel együtt így összesen jövőre tehát 54 ezer forinttal jut több átlagosan egy nyugdíjasnak.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az árak viszont már eddig kb. 10 % emelkedtek, vagy az ,,illetékesek,, nem hallottak a 400 Ft sárgarépáról, vagy az 1000 Ft zöldségről ki kéne menni néha a piacra, a házvezetőnő helyett bevásárolni !!!
A többi meg szintén !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
No hülyék...viktor beintett nektek...csak addig kelletek amíg behúzzátok reszkető kézzel az ikszet...azt meg hogy az elkövetkező három évben bármit kaptok a csútitól,felejtsétek el...majd négy év múlva esetleg egy böske utalványt,a cigók meg egy zsák krumplit...mai magyar valóság,hányok tőled!!
Nessy
Az ő fizetésük 2,7% -a egy hangyafülnyivel több, mint az átlag nyugdíjé!
Kérem mellé a plusz nullát!
Imádom, amikor előadást tartanak a napi háromszori zöldség, gyümölcs fogyasztásról! Ha esetleg nem az általuk rendelt statisztikai adatokból tájékozódnának, hanem saját becses személyükben ki látogatnának a közeli piacra, érdekes élményben lenne részük! Ja, és ne tessenek feledni, a hónap 30 - 31 napból áll!
Jozefina
500 ezer Ft/hó nyugdíjtól felfelé nem engednék emelést, sem bözske utalványt!!! Viszont az 500 ezer Ft/hó alatti nyugdíjakat sokkal jobban kellene emelni. Nyugdíjas országgyűlési képviselőnek, pedig egyáltalán nem lenne szabad kapni!!!
advocat
És a minimálbérek meg 30 %-al, három év alatt! Egy kis svájci indexálás? Az javíthatna. Mert a Bözsivel, úgy nagyjából kitörölhetjük... Persze ha adják, az ember elvásárolja. Már csak ilyenek vagyunk.
lópicigáspár
Szerintem meg örüljünk, ha 0.27 % meglesz év végére!
lampa laz
Most éppen azokat a nyugdíjasokat (érintett vagyok) lopják meg akik nyugdíj mellett dolgoznak, mert mióta kitalálták, h automatikusan visszakapjuk a félszázalékot, azóta egy fillért sem kaptunk. Nálam ez màr 3 évet jelent. Most, h szigorított az elmeroggyant a költségvetésen, keresztet is véthetünk erre a pénzre, h rohadjanak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.