Most hogy hetek óta itt a strandidő, a 3-as metró új szerelvényeiben is élvezni lehet a hőséget. Hiába, az orosz csúcstechnológia, a ventilátorok nem igazán segítenek a hőérzeten. Sajnos, a dolgok jelenlegi állása szerint a mekk elekes felújítás után sem kapunk egy 21. századi metrót. Ez az amit…

Forrás: karambol.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért én erre nem fogadnék nagy-összegben

A derék karambol.blog M3-as siratót rittyentett

Mottó:
Tompika nem fizikai, hanem szellemi hiátusai
matt a legalkalmasabb para-vezető, bár azt kell
mondjam pár kiló és Őfenesége már nem csak
dagadt, de mozgáskorlátozott is lehet! =))

Pontosabban a szerző – nem függetlenül a mostani meleg időtől – reagált „Fogjuk be a pofánk, és élvezzük a 3-as metró új szerelvényeit” a főpolgi minapi bájolgására a témában.
Az érdekes és tanulságos írás végén a szerző így vélekedik: „Konklúzió? Hagyjuk a fenébe a 21. századi, akadálymentesített, légkondis, modern metrót! Menjünk inkább a kerekesszékesekkel együtt az új, csilivili stadionokba!”! =))
Csak úgy kérdem: Biztosak vagytok ti ebben? Mármint, hogy valóban megoldott a Stadionok akadálymentesítése? Már csal azért is, mert a Pancsó Aréna látogatói szabályzata szerint: „mozgássérült, testi és szellemi fogyatékos személyek a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát és a Pancho Arénát kizárólag kísérővel látogathatják.”!
Qqberci
Nem értem ezt a fanyalgást. TaplóPista jobban teljesít, még a felcsúti Napóleon is felkérte, hogy csak így tovább...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.