Az Útinform jelentése szerint az M3-as sztrádán építkezés miatt Gödöllőtől lassul a forgalom, az M2-esen Budapest és Vác közt van 60 km/h-s korlátozás, Nyíregyházán halálos baleset miatt van terelés.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M3-as autópályán, Mogyoródnál, a Ring pihenőhely közelében építési munkálatok miatt mindkét oldalon a belső sávot lezárták, a forgalmat pedig sávelhúzással a külső- és a leálló sávon engedik. A reggeli csúcsban már Gödöllőtől lelassult az előrejutás.

Útinform: az M3-as sztrádán már Gödöllőtől lassul a haladás Budapest felé

Fotó: police.hu

- Egy teherautó és egy személygépjármű ütközött össze Nyíregyházán a Kállói úton (4911-es jelű Nyíregyháza-Nyírbátor összekötő út 4-es km-nél). A helyszínelés idejére az utat lezárták, a rendőrség önkormányzati utakon tereli el a forgalmat. A balesetben a személyautó sofőrje meghalt.

- Az M2-es autóúton Budapest és Vác között a 17-es és a 38-as km közé eső szakaszon továbbra is mindkét irányban tilos az előzés és a szűkített sávokon legfeljebb 60-nal szabad haladni. Tervezzenek hosszabb menetidővel!

- A 4-es főúton a szolnoki elkerülő szakaszon felújítási munkákat végeznek. A 98-as és a 100-as km között aszfaltoznak, illetve a Szent István Tisza-híd dilatációs szerkezetét cserélik ki. Jelenleg a felmart útszakaszon sebességkorlátozás mellett félpályán lehet haladni.

- Diósdon, a Törökbálint felé vezető Szabadság utcát (8102-es jelű út) lezárták, mert beszakadt az útburkolat. A forgalmat a 7-es főút – Dózsa György utca – Kamaraerdei út – Vasút utca útvonalon terelik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.