Sajtóértesülések szerint az amerikai szövetségi nyomozóirodától két ügynök érkezett Budapestre.

A Bors értesülései szerint 7080 millió forintos összegért Budapestre érkezett nemrég az FBI két ügynöke, hogy besegítsenek a rendőrségnek a Novozánszki "VV" Fanni eltűnése és feltételezett meggyilkolása miatt tavaly november óta tartó nyomozásba.

Állítólag már az FBI is nyomoz VV Fanni ügyében

FotóInstagram

A fejleményről a lapnak a gyanúsított korábbi védője, dr. Brodmann Péter beszélt, akit korábban már kizártak az ügyből, azóta áll szóba szívesebben a sajtóval. A gyanúsított a cikk szerint Brodmann unokaöccse.

Az ügyvéd szerint a gyanúsított B. László és Novozánszki Fanni idősebb barátnője, B. Erika között megvolt a szembesítés, ám sok minden érdemleges nem derült ki, mert a nő sírva fakadt már az elején.

Az ügyvéd azt is megosztotta a lappal, hogy "a szembesítésre a Bors cikkei miatt került sor, amikben arról írtunk, hogy B. László vallomása szerint B. Erika hívta őt Fanni eltűnésének estéjén a lány lakására, és kérte meg, hogy az akkor már alélt lányt vigye el egy helyre."

Brodmann ügyvéd szerint a gyanúsított B. László jó párszor felvetette már a nő szerepét és nevét, de sokáig nem történt semmi. Végül aztán a gyanúsított meg tudta mutatni azt a helyet, ahová elvitte az alélt lányt, és ahol átadta Fannit két férfinak. A nyomozók eztán vitték el a gyanúsítottat a Duna partjára, majd Siófokra is.

A hazai rendőrség kérésére a világ egyik legnagyobb és leghíresebb nyomozó szervezete, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is beszállt az ügybe, ami 70-80 millió forintba került. Két embert küldtek az amerikaiak, akik a nyomozás ideje alatt luxuskörülmények között töltötték a napjaikat Budapesten

- mesélte el Brodmann ügyvéd a Borsnak. A lap szerint ez nem az első eset, a 2008-as romák ellen elkövetett sorozatgyilkosságok idején is jöttek szakértők az FBI-tól, de a 2010-ben a 4-es főútnál megölt három prostiuált ügyében is volt amerikai segítség. 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
csak az FBI? a Moszad, Savak, KGB smafu?...ezeknek már csak-csak megmondaná a faszi, hol van Fanni.
Eladott Ország
Ennyi pénzért mindent ki lehet találni luxus körülmények között.
human
"7080 millió forintos" itt valami nagy elírás lehet. 70-80 talán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.