A tegnap Gyurcsány tények után amit itt olvashatsz el Most viszont itt az Orbán tény! Egyre többen osztják azt a hazugságot, hogy nem voltak megszorítások az elmúlt 8 évben. A tisztánlátás kedvéért íme: A Fidesz által bevezetett megszorítások és adók 2010-től: – adójóváírás megszüntetése – béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18. 000 Ft-ról 11. 250, ill. …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a listat kellene mindenhova kifuggeszteni, hogy elolvashassak a fide$$ seggnyaloi is, es igy, "zanzasitva" legalabb lathatjak, mit inteztek az "emuttnyocevben"
Nem muszaj szeretni Gyurcsanyt, sot, nem is kell ot a politikai eletbe belekepzelni, se ha Gyurcsany ennek csak az egy ezreleket csinalta volna a kormanyzasa alatt, akkor mar If varaban lenne, talpig vasban - es nem kormanyon - , mert orban ellenzekbol ezt (is) siman el tudta volna intezni...:(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ezt a listat kellene mindenhova kifuggeszteni, hogy elolvashassak a fide$$ seggnyaloi is, es igy, "zanzasitva" legalabb lathatjak, mit inteztek az "emuttnyocevben"
Nem muszaj szeretni Gyurcsanyt, sot, nem is kell ot a politikai eletbe belekepzelni, se ha Gyurcsany ennek csak az egy ezreleket csinalta volna a kormanyzasa alatt, akkor mar If varaban lenne, talpig vasban - es nem kormanyon - , mert orban ellenzekbol ezt (is) siman el tudta volna intezni...:(
tudode
Előfordulhat, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök .. s o k u n k k a l .. talán nincs is tudatában azzal, hogy ÖRÖK/ÖREGEDŐ riválisa még a .. l ó g ó j á t .. is PLAGIZÁLTA, hozzá csapva egy "Z" betűt, amellyel villognak, hogy ők a VILÁGMEGVÁLTÓ Fiatal Demokraták:
.
Vajon melyik tulajdonságukra jellemző a .. l a t i n .. F I D E S, elképesztő, mert ragozás nélkül
.
---------magyar-Latin szótár » fides jelentése latinul
dictzone.com/magyar-latin-szotar/fides

--- becsületesség
--- bizalom
--- bizonyosság {ígéretre}
--- eredmény
--- hit
--- hitel {üzleti}
--- hitelesség
--- hűség
--- lant
--- lelkiismeretesség
--- líra
--- menedéklevél
--- oltalom
--- őszinteség
--- szavahihetőség
--- teljesülés
.
Valójában EZEK nem csak az ORSZÁGOT, még a .. l ó g o j u k a t .. is elcapcarázták, tisztelet az ŐFÉLESÉGE TULAJDONSÁGAITÓL eltérő jobboldali érzelmű állampolgároknak!
.
Ebből a .. F I D E S .. latin szóból kiindulva SOKKAL TÖBB BECSÜLETES állampolgár kénytelen elviselni EZEKNEK a (Z)-jükkel kiegészített ZOMBIKNAK, patás ördögnek/göknek az EMBERHEZ NEM MÉLTÓ, jó tulajdonság nélküli BASÁSKODÁSÁT, arról nem is szólva, hogy KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL élnek vissza a logójukhoz csapott elvtelen ZZZZZ-ket!
Commenter
@karma1: ahogy el is intézte. Meg az országot is évtizedekre. Ezt diktálta a szeretet-alapú kultúra, amit belé vertek és neveltek a szemétdombon. Ma sem értem miért nem büntette meg őket ott és akkor Gyurcsány? Kimerítették az alkotmányos rend megdöntésére irányuló kísérletet. Ez nem ellenzék volt, hanem romboló csürhe. Most is rombolnak.
Jozefina
Köszönet toma33. Ez akár vádirat is lehetne!!!??
cikicakk55
@Commenter: Hidd el,ha teszem fel nem ilyen töketlen az ellenzék és valami csoda folytán a Fideszt leborítják a trónjáról április 8-án már lángokba állna Magyarország..Ne higgyük,hogy Orbán csak úgy átadta volna a hatalmat.Ellenzékként képes volt akkora cirkuszt csinálni,mit tett volna most? Nem örülök neki,hogy nyertek,de lehet,hogy jó pár ember életet mentett meg,hogy maradtak. Más módszerrel kell Őket elzavarni. Ugye fejétől bűzlik a hal. Orbánon kívül ki az aki még sokat nyom a latban,és Orbán nélkül is képes bár mit megtenni? Na ezeket az embereket kéne egyszerre kivonni a forgalomból. A megmaradottak már azok,akik Orbán nélkül egy nagy nullák. Velük sok gond nem lenne. Pintér Sanyát,Polt Petyát,Habonyt, Rogánt, a szarvasvadász Semlyént. Nekem ezek jutnak pillanatnyilag eszembe.
Commenter
@cikicakk55: ha eddig bárki kétségbe vonta volna, most már elhiheti, hogy ez az ember soha nem fogja átadni önként (választás útján) a hatalmat, ő csak pártjával, embereivel és rezsimjével együtt fog majd eltűnni, ha azt vesszük alapul, hogy minden diktatórikus rendszer véget ér egyszer, mert fenntarthatatlan és végül önmaga vesztét okozza. Nem nyert volna az ellenzék semmiképpen, hiszen előre lefutott meccs volt ez,és beletörődtek az emberek is, az ellenzék ebbe is. A tüntetések abba maradtak, mert nem volt elég ember, kitartás stb. Hogy majd ősszel folytatják? Ez késő és kevés addig szépen épül itt tovább a még betonbiztosabb orbáni rendszer. Igen ezek az emberek akiket Orbán köréből felsoroltál valóban képesek minndenre és annak az ellenkezőjére is, ahogy orbán is. Mivel fejétől bűzlik a hal, csak akkor tüntethető el a rendszer ha "lefejezik" és gyökerestől kitépik. Mivel Medúza-fejű rendszer nagyon nehéz dolga lesz annak, akire ez a feladat majd hárul. Most már az önkormányzati választásokat is előre akarják hozni. Kell még a színjáték, de mindegy is mikor megy fel a függöny mert nem felmennie kellene hanem legördülnie már ezekre végleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.