Szabó Gáborné, ügyvédje szerint, a menedékjogi eljárásban mindent elmondott. Szabó Gáborné, ügyvédje szerint, a menedékjogi eljárásban mindent elmondott. A Független Hírügynökségnek Helmeczy László azt mondta, papír van a birtokában arról, hogy Kósa Lajos külföldi érdekeltségű vagyoni értékű jogot kapott volna ajándékba. Az ügyvéd szerint nagyjából felénél tart a legfeljebb hatvannapos kiadatási eljárás, Szabó Gáborné nem járult hozzá egyszerűsített kiadatáshoz...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
az újra aktivizálódott 80 éves osztrák nyugdíjas a mercedeszével felkészül...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Azért próbáljuk ez a meseszerű történetet egy józan, mesékkel meg nem vezethető átlagember szemével nézni.
Melyikünk szalad a közjegyzőhöz, egy ilyen mesés örökség duma hallatán, és nem röhögi ki a vadidegen ajándékozási hajlandóságát, ha abban a történetben nincs valami ráció? Kósa aki vasmarokkal irányította az "önkormányzatot", mindig tudta mit akar Orbán, (a párt) és azt végrehajtotta, tűzön vízen át, talán fegyverrel a tarkóján vitték a közjegyzőhöz, ugyanígy kényszerítették, hogy először az asszony (a feleség) kapjon 800 millát, aztán a Kósa mama leendő disznóhizlaldáját, és az állami támogatással kistafírungozott vállalkozását tuningolja tovább az ajándék pénzzel? Mi és ki kényszerítette azt a zseni politikust, hogy csaknem két választási cikluson át barátkozzanak, összejárjanak a csengeri asszonnyal, okiratok szülessenek, tovább szövődjön a mese?
Ha hozzám idejön ez a nő és előadja a meséjét, vagy beállít a Bróker Marcsi és pénzt ígér ismeretlenül, vagy jön a SZ. Huba a réz aranytömbjeivel, meg a buggyant borával, és a szegedi csencselő dakota szélhámos társával, úgy elhajtom, hogy meg sem áll hazáig, vagy a rendőrségig.
Miért gondolkodik másként ez a hű, gondolkodás nélkül minden pártutasítást végrehajtó pártkatona, mint egy mezei polgár. Miért kell azt hinnem, hogy mindezekről nem tud az a vezér, aki még egy falusi buszmegálló építési pályázatát is kézben tartja?
Yoda69
En hetente kapok ilyen e-maileket amiben tobb millio dollart nyerek. Igaz a rendorsegre nem megyek veluk, viszont a leveleket torlom. Eszembe se jut meg valaszolni se rajuk, nemhogy kozjegyzohoz rohangalni veluk.
Ime a legutolsobol egy reszlet:
"The Pastors Tel number is ( +221772240444 ) or ( +221706934512 ) if you call pls tell him that you want to speak with me, he will send for me in the hostel. My father of blessed memory deposited the sum of US$5, 600, 000.00 (Five Million Six Hundred Thousand US Dollars), in Bank with my name as the next of kin.

However, I shall forward you with the necessary documents on confirmation of your acceptance to assist me for the transfer and investment of the fund. As you will help me in an investment, and i will like to complete my studies, as i was in my first year in the university, when the crisis started.

It is my intention to compensate you with 20% of the total money for your services and the balance shall be my investment capital. This is the reason why I decided to contact you.

Please all communications should be through this email address only for confidential purposes. As soon as I receive your positive response showing your interest I will put things into action immediately"
szaboria1
@bencemacska: Valaminek lenni kell, mert még a jó barát Orbán is szépen sutba tette.
Eriksson
@Yoda69: Ilyesmin alapulhatott Szabóné "öröksége" is. :)))
nezelodo
@Yoda69: Kár, hogy ezek az adathalász szélhámosok nem a Kósának küldik a neked címzetthez hasonló, az internetes világban gyakori leveleket. Esetleg kérhetnék tőle, hogy töltse fel a pártkasszát a mobilegyenlegükre. Azzal a faék egyszerű eszével azt is megtenné?
Commenter
@Yoda69: csalók tömkelege, csapnivaló angolsággal és/vagy magyarsággal/németséggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.