A kormánypárt közleményei egy ideje inkább csak a trollkodást szolgálják. csütörtökön új magasságokba emelkedett a fideszes közlemények műfaja. A kormánypárt az EU alapjogi ügynökségének friss jelentésére reagált, amiben az állt, a szexuális kisebbségek egyenlőségének terén történtek előrelépések, de a diszkrimináció továbbra is jelen van a társadalmakban. A Fidesz reakciója erre az volt, hogy „a jelentésből az látható, hogy Soros Györgynek tényleg mindenütt megvannak az emberei, még ennél a szervezetnél is”. A kritikák között szerepelt az is, hogy „az antiszemitizmus számos formában jelentkezhet, a zsidó közösségekben aggodalmat, félelmet kelthetnek olyan események is, amiket nem minden fél tart antiszemita megnyilvánulásnak”. Erre hozták fel példának, amikor a Mazsihisz elnöke felszólította Orbán Viktort a Soros-ellenes kampány leállítására. Hidvéghi Balázs fideszes kommunikációs igazgató szerint viszont „mindenki tudja, hogy sohasem Soros György származásával volt...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A birkanak boven eleg ennyi magyarazat mindenre.
Korhazak lerobbanva? soros miatt
Euro 320? soros miatt
Kivandorlas? soros miatt
stb stb stb
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Yoda69: Mit tennenek vajon akkor, ha Gyuri bacsi hirtelen megboldogulna? Allati veszelyes jatekot jatszik orban, es rettenetes, hogy mennyire nem erzi, hogy milyen dologgal jatszik...
Mi lenne valoban, hogyha Gyuri bacsi hirtelen meghalna, mi lenne az a dolog, amivel megint rettegesben lehetne tartani a magyarokat? Mindegyik hiteltelen agymeneset evekig epitette fol - Gyuri bacsi mar 3. eve szlogen -, a rezsicsoki es minimum 2 ev alatt porgott fol, Brusszel megallitasat csak a szavazas miatt vettek le, mert az mar eleg durva volt meg az EPP-nek is.
Yoda69
@karma1: Arra is megvan a terv szerintem. Biztos azt mondanak a Soros alapitvanyok viszik tovabb Gyuri bacsi orokseget. Jol kieszeltek ezt a habony muvekben. A tudatlan, 1 bites birkakat eveken at meg fogjak tudni etetni ezzel a maszlaggal, foleg ugy hogy azokhoz a szerencsetlenekhez mas hirforras es se nagyon jut.
karma1
@Yoda69: Bar tudom, hogy Gyuri bacsi nem fog fellepni orban ellen, (sas nem kapkod legyek utan), dehat az mar azert egy nehezebb dio lesz...
Talan visszater majd arra, hogy Brusszel dontotte gazdasagi valsagba az orszagot. Mert a szamok ellen nem lehet sokaig harcolni, mar igy is fele'r egy csodaval, hogy egyaltalan mukodik az orszag.
kereső
@karma1: ezt késziti elő a "gazdasági válság" előre kommunikációjával.És igen, bizonyos,hogy kötcsén elhangzott tőle- csak nem olyan értelemben,mintha igaz lenne,hanem az előremenekülés okán.A forint árfolyamáról nyilatkozott varga- ez már a kivánatos árfolyam szint,bár még mindig nem a végleges.És nem látnak okot arra,hogy be kéne avatkozni a "nemzeti valuta"-Ft védelmében.Milyen gazemberséget készitenek elő?
karma1
@kereső: Szerintem a szuksegallapotot. (Most nem tudom, melyik a magasabb keszultsegi foku, a szuksegallapot, vagy a rendkivuli allapot)
Azt tudm, hogy valamelyik csak fel evig tarthato fenn, akkor a parlamentnek kell donteni a meghosszabbitasrol, de addig orban kezeben hivatalosan is benne lenne az egyszemelyes diktatorium, a barkit lehallgatas elozetes engedelyek es figyelmeztetes nelkul, kijarasi tilalom, gyulekezesi tilalom es kajaban a jegyrendszer.

Nagyo effele tendal a puhos, mert ekkora lehetosege a lebenitott nep mellett sosem lesz arra, hogy atvigye az egyszemelyes akaratat.
A partok egymasutan dobjak be a torolkozot, a DK megprobalja elerni Brusszelben a feljelentest a valasztasok elcsalasa miatt, az alapkatyvasz illegitimseget is be akarjak bizonyitani, mikozben orban egymas utan mondja a baromsagait,

Engem a hatterben a legjobban az zavar, hogy a nyilvanos legec.zes utan most megis osszeborul a simiccsel, mert szuksege van az eszere, hiaba, hiszen csak simics tud MINDENT mindenkirol igazan... Akarki akarmit mond, itt van elhantolva az eb: nem habony, nem rogan, - ebbol a kettobol meg valamennyi eszt kineznek -, hanem simics fogja benntartani ezt a genetikai hulladekot a hatalomba, kiveve, ha Brusszel es az EPP nem huzza le a rollot.
Azt nem ertem, hogy a lengyelek sokkal kevesebbet tettek az EU ellen, mint orban, es ellenuk gond nelkul elinditottak a 7-es cikkelyt. MITOL NEM MERIK ELINDITANI ezellen az elmebeteg ellen?
kereső
@karma1: igen,valószinű,hogy a 8."alkotmányozás" -i folyamat azt fogja eredményezni,hogy "erős",kikezdhetetlen elnöki uralom! jöjjön létre- ehhez kell a válság vizionálása-mert hát ki tudná azt sikeresen meggátolni,mint egy "erős" elnök.Zajlik a leszámolás a jobboldali médiában,kérdés,hogy az index-et meddig hagyják/ ne feledjük matolcsy érdekeltség/.Hajlok arra,hogy a g nap, majd azt követő "tényleg cicaharc"- ennek a gazemberségnek a feltételeit volt hivatott létrehozni- 2/3!!!-,és ez nem ment volna e nélkül.
És ehhez,és a többihez szépen asszisztál az EPP! sőt!.Valaki nagyon védi a sejhajt ott azon a fertályon-lehetséges ,hogy a német nagyvállalatok okán? lesz beáldozva a magyar demokrácia végleg.Ezért nincs 7-es cikkely, ezért halogatják?,vagy olyan merkeli módra kivárás valami miatt?érthetetlen./már régen mondom/.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.