A miniszterelnök szerint megjelentek a keményfiúk az európai politikában, ahol a kedve szerint alakulnak a folyamatok. Masszív és földrengésbiztos költségvetés kialakítását kérte a miniszterelnök Varga Mihály pénzügyminisztertől, a biztonságos növekedés költségvetését. Ezért számolnak csupán 1,8 százalékos hiánnyal. Orbán Viktor a Kossuth rádióban arról beszélt, hogy régi vágású családból jön, ahol azt tanulta, hogy nem szabad tovább nyújtózkodni, mint ameddig a takarónk ér. Ezért ő azt szeretné, ha nem volna egyáltalán hiány, a költségvetés azonban a működést tekintve valóban nullás, mivel az állam és az ország működésére annyit költünk, amennyit előállítunk és megkeresünk. A hiány a jövőbeli beruházásokból adódik.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Masszív és földrengésbiztos költségvetést kért. Ez volt a hónap vicce.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ...amikor a "MI" pénzünket az emeszpé egymás-között szétosztotta, többek között az ideálod ebből lett prolimilliárdos akkor miért nem sértette a csőrödet ?
Csizmás Kond
@Horizont: "Nekem politikusban nincs ideálom "...szerintem van csak mindig kimagyarázkodsz...pontosabban Gyurcsány...kész voltál érte leharapni a fejemet...
...és seggnyalás...ez is egyfajta nézet...én nem Orbán seggét nyaltam csak a politikáját helyeseltem...Te nem Feri politikáját helyeselted hanem a személyét védted...most akkor ki kinek nyalta ...?
...és ellenzék...azok pl te vagy...most akkor magadra haragszol ...úgy cakk-pakk ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...a végén kezdem...nem eléggé bánod ahogy látszik...
...naszóval te nem az ellenék vagy hanem csak az ellenzéknek a szavazója...te nem ellenkezel hanem arra szavazol aki helyetted ellenkezik...te nem...te valami burzsoának képzeled magad aki se nem ez se nem az hanem elvárja hogy helyette valakik az ő akaratát végbevigyék...na ezért lettetek utolsók.
...és igazság...persze hogy szereted de csak a sajátodat...az pedig olyan amilyen...
...és most akkor ismét pá...amíg újra elmúlik a bánatod...:))
Csizmás Kond
@Horizont: ...puszi...majd ha elmúlik szólj ismét...:)
Sámannus
Bezony pohoskám a te sigíjjed az zssúrfijú,mert szétlopjátok.
Commenter
@mackoka46: szerintem még "feslett" erkölcsei sincsenek...gátlástalan, ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.