A júniusban esedékes tisztújítás előtt néhány héttel a Medián rákérdezett a három legesélyesebb MSZP-elnökjelölt megítélésére, és a válaszok azt mutatják, hogy – a szocialista szavazótáborban – nagyon szoros a verseny, gyakorlatilag hibahatáron belüli a különbség Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila között.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Önök valószínűleg nem értik, most sem értik, a tüntető emberek oldalán vonulva sem értik, hogy azoknak az embereknek önökből pontosan annyira elegük van, mint a fideszből. Hogy óriási és valószínűleg visszafordíthatatlan az a csalódás, amit okoztak nekik. Egyre kevésbé tűnik túlzásnak ama megállapítás, hogy ez a fidesz csak ezzel az ellenzékkel együtt fog valaha is megbukni. Vagy soha. A bukáshoz pedig pontosan azokra lesz szükség, akikre Kunhalmi szerint semmi szükség. Civilekre és hiteles függetlenekre. Csúszunk bele a szarba. Abba a szarba, ami nem válogat. Pártállástól függetlenül elnyel mindenkit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eladott Ország: ezért IS! kellett karaktergyilkolászni, az "arab számok" népe meg benyalt mindent.Akkor is és most is, azóta is folyamatosan.
wagabund
az arab számok nem a fent bemutatottak...csak a számrendszer arab, latin számokkal.

és ne feledjük a pirézeket sem...jönnek is csőstöl.
kereső
@wagabund: Laplace ezt írta a hindu számírásról:

„A hinduktól jutott el hozzánk az a csodálatos számírási rendszer, amelyben minden szám felírható tíz jeggyel azáltal, hogy minden jelnek alaki- és helyiértéket tulajdonít. Ez a nagy jelentõségû és zseniális módszer olyan egyszerûnek tûnik, hogy emiatt fel sem tudjuk fogni igazán a nagyszerûségét. De éppen egyszerûsége és a mûveletek nagyon könnyû elvégezhetõsége helyezi ezt az aritmetikai rendszert a leghasznosabb felfedezések sorába. Hogy milyen nehéz lehetett egy ilyen módszer felfedezése, arra következtethetünk abból a ténybõl, hogy az ókor két legnagyobb elméjének: Arkhimédésznek és Apollóniosznak a zsenije sem jutott el a helyiértékes számírási rendszer felfedezéséig.”

A hinduktól azután valóban arab közvetítéssel érkezett Európába a hindu számírás. Az elsõ európai, aki bizonyítottan használta a hindu-arab számírást, az a Gerbert szerzetes volt, aki késõbb II. Szilveszter pápaként István királynak küldött koronát. A hindu-arab számírás a római számokat a XVI. századra szorította ki Európából. Maguk a számjegyek sokáig nem voltak egységesek Európa-szerte. Mai alakjukat csak hosszas átalakulás során nyerték el; elõször az 1-es és a 8-as, majd a 9-es alakult ki a mai formában."
wagabund
@kereső: hú, köszönöm...örömömre szolgál, hogy ezt olvashattam...

mindig tanul az ember..illetve én...
mondhatnám, hogy nálad a pont, de az nem illik ide, sőt a lájkoltam szó sem...

maradok a köszönömnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.