2006-ban, a Gyurcsány Ferenccel folytatott miniszterelnök-jelölti vita után járt először a Privatklinik Kastanienhof nevű graz-i magánklinikán Orbán Viktor. A klinika egyik volt dolgozója emlékezett vissza az első alkalomra, amikor Orbán a klinikán járt. “Egy kerekesszékben tolta felém két öltönyös férfi, elsőre fel sem fogtam, hogy ő érkezett meg. Olyan görcsben volt az egész teste, hogy moccanni nem bírt, nyilván járni sem volt képes. Nem tudta, hogy hol van, nem is köszönt, csak néha motyogott valamit, amikor épp nem ide-oda járt a nyelve a szája egyik sarkától a másikig. Csak akkor értettem meg, hogy mit mondogat, amikor a liftben közelebb hajoltam. Azt mondogatta, hogy Gyurcsány.”

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Horizont: Írod:
"nem hiszem el, hogy ne legyen bármilyen jogszabály, kiskapu, bármi amikor számon lehetne kérni a hatalomban lévő miniszterelnök egészségi állapotára vonatkozó vizsgálatot."

Sajnos nincs, majd az előzetesbe helyezése után fogják megvizsgálni, s az ott kapott eredmény alapján ússza meg az életfogytiglan tartó börtönbüntetést.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Horizont: a lájkot magadért kapod. Mára már két lábbal tiport bele mindabba ami mellett ott "szólt." És azt a beszédet sem ő írta, egyetlen gondolat, szó nem volt a sajátja,hanem az a történész, aki éppen a héten nyilatkozta hogy bár orbán minden csatát megnyert de elvesztette a háborút...
Commenter
@Horizont: közös Németh Mikósban és Bajnai Gordonban az is, hogy nem közvetlenül választották őket, mindkettő közgazdász, és technokrata kormányuk volt, ami szakértőkből állt. Németh Miklós népszerűsége töretlen volt, őt nemigen merte senki sem olyan nemtelenül mocskolni ahogy a fidesz azt Bajnaival tette a sajnálatos Hajdú Bét ügy kapcsán. És most már az is közös bennük sajnos, hogy mindketten visszavonultak a politikától és a közéletből...
Commenter
@Horizont: ma sincs egy saját szava sem, a márc 15-i majd a május 8-i beszédét Grósz illetve antall beszédei alapján hozta össze Patyi András. Ott és akkor a Hősök terén sokakat megtévesztett.
Nemhogy nem kell nekünk a jó, észre sem vesszük.Igaz, nem is hőbörög, nem is magyarkodik, "kihaénnemkedik" ezerrel, hanem teszi a dolgát csendben. És megy, ha kell, mert meg tud válni a hatalomtól, önként.Ha már a többség észre sem vette. Ez az ember több, mint balfék. Nem is annyira azm mert rengeteg embert meg tudott vezetni a demagóg dumájával sajnos.Egy rendkívül veszélyes ámokfutó,tetteinek, "kormányzásának" következményei beláthatatlanok...
Commenter
@Horizont: a választási bizottságos, úgy ám!
Commenter
@Horizont:én már ezen sem.A választást is orbán vezényelte le...ld. a hágai bíróság felé tett ügyvédi feljelentést ez ügyben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.