2006-ban, a Gyurcsány Ferenccel folytatott miniszterelnök-jelölti vita után járt először a Privatklinik Kastanienhof nevű graz-i magánklinikán Orbán Viktor. A klinika egyik volt dolgozója emlékezett vissza az első alkalomra, amikor Orbán a klinikán járt. “Egy kerekesszékben tolta felém két öltönyös férfi, elsőre fel sem fogtam, hogy ő érkezett meg. Olyan görcsben volt az egész teste, hogy moccanni nem bírt, nyilván járni sem volt képes. Nem tudta, hogy hol van, nem is köszönt, csak néha motyogott valamit, amikor épp nem ide-oda járt a nyelve a szája egyik sarkától a másikig. Csak akkor értettem meg, hogy mit mondogat, amikor a liftben közelebb hajoltam. Azt mondogatta, hogy Gyurcsány.”

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Horizont: Írod:
"nem hiszem el, hogy ne legyen bármilyen jogszabály, kiskapu, bármi amikor számon lehetne kérni a hatalomban lévő miniszterelnök egészségi állapotára vonatkozó vizsgálatot."

Sajnos nincs, majd az előzetesbe helyezése után fogják megvizsgálni, s az ott kapott eredmény alapján ússza meg az életfogytiglan tartó börtönbüntetést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rohács1926
Szeretném tudni,hogy mi igaz ebből; de olyan hihető…., vagy ez már túlzás?
Nessy
Lehet hogy igaz, lehet, hogy nem. De sajnos ha igaz is, a kezelés nem volt elég hatásos, mert a cezaromániája, és a Soros paranoiája már kataszrofális méreteket öltött.
Commenter
@rohács1926: vajon köti-e még a titoktartás az orvost ha már nem dolgozik az intézményben, már nem kezeli a beteget és a beteg időközben "felépült"?
RonaGyuri
sok mindenről tehet Gyurcsány, de nem miatta kezdett el Graz-ba járni! =))
Nessy
@Commenter: Elírtál egy szót! A beteg nem "felépült", hanem "leépült"!
A két fogalom közti különbség szemmel látható, füllel hallható.
rohács1926
@Horizont: ma, 15:14
Szerintem is messze túlzás. A kérdés csak az, miért nem cáfolja határozottan Orbán vagy köre a grazi "legendát". Például azzal, hogy a klinikával, illetve annak pszichiátriai részlegével kiadat egy nyilatkozatot, hogy sosem járt ott.
Commenter
@Nessy: idézőjelbe tettem hogy "felépült". Végül is kiengedték nem?
Commenter
@Horizont: a felépült szót idézőjelbe tettem...
Commenter
@rohács1926: egyre szalonképtelenebb, egyre vállalhatatlanabb. Lehet hogy ilyen vagy olyan nyomásra Graz előbb utóbb borítani fog...
advocat
Egy biztos! A busza már odatalál! Pedig még nem önvezető.
Commenter
@Horizont: semmi gond. Gond az, hogy kiengedték...
papa.49
@Horizont: Normális demokráciában ilyen nem fordulhatna elő, de itt még véletlenül sincs demokrácia !!!
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"nem hiszem el, hogy ne legyen bármilyen jogszabály, kiskapu, bármi amikor számon lehetne kérni a hatalomban lévő miniszterelnök egészségi állapotára vonatkozó vizsgálatot."

Sajnos nincs, majd az előzetesbe helyezése után fogják megvizsgálni, s az ott kapott eredmény alapján ússza meg az életfogytiglan tartó börtönbüntetést.
F_Viktor
Mielőtt megkapnám a fityesz trolloktól, hogy túlzok az életfogytiglannal, csak egy vád a sok közül:

"32 ezer halál lett volna elkerülhető egy jobb egészségügyi rendszerrel"
olkt.hu/32-ezer-halal-lett-volna-elkerulheto-egy-jobb-egeszsegugyi-rendszerrel/
Commenter
@F_Viktor: erre csak azt tudom írni, hogy a kásler vezette onkológiai intézetben a tüdőrákosok kevesebb mint 5%-a kapta meg a megfelelő kezelést...
Commenter
@papa.49: Beteg ember (ld. antall is) eleve ne lehessen miniszterelnök. Vagy ha a betegsége kitudódik és be is bizonyosodik (legyen az fizikai vagy mentális) akkor mondassák le, ha nem mond le önként. Tegye ezt meg akkor is, ha megromlik az addig amúgy jó egészségi állapota.Remélem ezt majd beleveszik egy normális, új alkotmányba egyszer. Mert MinE,-i, miniszteri, sőt KE-i poziciót is hatalmas felelőtlenség és inkorrektség betölteni betegen...a lengyeleknék most épp kaczinsky egészségi állapota egy nagy kérdőjel...
Commenter
@Horizont: és de. van ilyen. csak nálunk, csak itt és most. ameddig rá nem dől a saját rendszere, mert ezt az embert és körét demokratikus úton megbuktatni már nem lehet.
Commenter
@F_Viktor: ...vagy nem ússza meg. hiszen akkor is van elég a rovásán ha nem az elmúlt 8 évet tekintjük, hanem a 30 éves politikai pályafutását úgy összességében.Ha valóban lesz egyszer( anti-korrupciós)ügyészség ami ezeket vizsgálja akkor remélem halmozottan súlyos büntetést, azaz többszörös tényleges életfogytiglant fog kapni. Tekintet nélkül egészségi állapotára, korára. Vannak el nem évülő történelmi bűnök.Nincs pardon nem helyezhető szabadlábra sohasem.Ő sem kegyelmez(ett) az országnak.
Commenter
@Horizont: de hisz nem tudott. És már betegen jelölték, mert épp akkor gyógyult ki első körben a rákból. Hogy volt ehhez mersze?! Ráadásul rossz miniszterelnök volt ő is és pártja is megérdemelten végezte a süllyesztőben. Lehet hogy miniszterelnöki-pártelnöki feladatait már nem tudta ellátni, de azért orbánt még "kinevelte" nekünk utódként. Az egész populista demagóg szellemet antall a "régivágású kereszténydemokrata" kisnemesi származású, átlag alatti történész és miniszterelnök engedte ki a palackból, horthystól, csurkástól, szélsőjobbostól. ha akkor elsöpörte volna őket a taxisblokád akkor ma talán nem itt tartanánk...
Jozefina
@F_Viktor: Nem jársz messze az igazságtól: egy ügyvédcsoport feljelentette orbánékat népirtás miatt!!!
propeller.hu/itthon/3357299-rendkivuli-hir-egy-ugyved-csoportos-nepirtas-miatt-feljelentette
lampa laz
Na, ha ez igaz(?) akkor elég lenne még 1 találkozót megszervezni Gyurcsánnyal, sőt még Sorost is meghívni, az talán kiütné az elmeroggyantat végleg az élők sorából..
Commenter
@lampa laz: nem vállal be több találkozót, vitát sem Gyurcsánnyal,sem mással. Minden tv vitát elvesztett.Legutóbb Karácsony Gergellyel sem vitázott...ezért jelentette ki hogy Ő nem vitázik osztjónapot!
tulipan
Vitázni bárkivel??? Hoogyisne, hiszen papir nélkül, még az'"és'"-t sem tudja KIMONDANI!
papa.49
@tulipan: Sőt ha nincs előtte a papír még a nyakkendőjét se igazgatja, az inge gallérját se piszkálja, csak áll mint egy nagy rakás szar, zsebre baszott kézzel a nagy ,,kultúrlény,, !!!
tulipan
@durbincs: Neked ugyan ki osztott lapot???
papa.49
@szaboria1: Ha ,,nagy csapás,, éri az egóját akkor többször is egy évben !!!
szaboria1
@papa.49: Biztos mert vannak napok amikor a seggnyalója sem mer nyilatkozni.
Pálinkás Pál
@rohács1926: Talán azért mert hiába cáfolná,nyoma van...és mivel ott nem polpot az ügyész,még eltüntetni sem lehetne büntetlenül
papa.49
@szaboria1: Egyre több az olyan nap mikor ,,eltűnik,, a nyilvánosság számára, remélem hamarosan végleg ez lesz !!!
papa.49
Én szerintem el kéne gondolkoznia a ,,politikai elitnek,, azon, hogy ez óriási kockázatot jelent, mert nem a sarki fűszerest kezelik, hanem az ország ME. t !!!
Commenter
@Horizont: Csak nagyon kevesen tudták. A betegsége második körére csak akkor derült fény, amikor csurka borított a mdf lapjában. Később a halála után jeszenszky géza nyilatkozta, hogy ők biztosak voltak abban hogy első körben legyőzte a nyirokcsomó! rákot ami a mai napig is az egyik legnehezebben gyógyítható. antallt németországban kezelték.A politikusok zöme már akkor is külföldön kezeltette magát.
Hogyan vállalhatta el? Azt hiszem ez nem is lehet kérdés: ennek az álszerény, álkeresztény, gőgös, dölyfös embernek elég nagy volt az egója, ráadásul szándékában állt visszahozni a legrosszabb féle jobboldalt amit végül orbán valósított meg helyette...
Commenter
@Horizont: Az. Ez az ember szabadította ránk a hirtelen jobbossá vált orbánt és a fideszt, úgy szól a fáma hogy a halálos ágyánál eskette meg orbánt hogy tovább viszi az "életművét" ami nagyjából szintén az ország megosztásából az ellenzék letörpekisebbségezéséből, a média el mdf-esítéséből, a KE elleni uszításból állt. Pocsék módon "privatizáltak" rengeteg embert csőbe húztak a kárpótlási jeggyel már önmagában is. Azzal, hogy koalícióra léptek orbánnal végül önmagukat darálták le, idővel úgyis ment volna ez magától is. Nagyon sok mindent tönkretettek, milyen ember az aki egy csurkát egy mérsékelt jobboldalinak mondott párt alelnökévé tesz meg?Felháborító, hogy ennek az embernek már szobrot állítottak, az ágyútalpas temetése még inkább felháborító volt.
Commenter
@papa.49: a sarki fűszeres összehasonlíthatatlanul többet ér!
Commenter
@Horizont: Túl gyorsan történt minden, és ki kellett írni a választásokat. Az emberek zöme nem nézett semerre, nem gondolkodott,csak megint valami ellen szavazott, olyanra amiről nem is tudta, hogy kik és mik valójában. Olyan emberek kerültek be a politikába akik akiknek semmi keresnivalójuk nem lett volna ott, vagy olyan emberek váltottak színt, akiknek nem voltak, ma sincsenek elveik. Egyszerűen nagyon fölpörgött a történelem kereke, átlépett diktatúrákon, volt nagyhatalmon mindenen. Ilyen az, amikor egy rendszer fenntarthatatlanná válik és önmaga + vezetői tehetetlensége miatt dől össze. orbán rendszerére is ez vár csak idő kérdése.
Commenter
@Horizont: Pont egy hete írtam itt, hogy saját magunkat löktük a gödörbe amikor Németh Miklóst elengedtük. A legjobb miniszterelnök volt szerintem, emellett emberileg is szimpatikus: fiatal higgadt, és nagyon okos is,aki pontosan tudta hogy mit és miért csinál, a történelem azonban nem hagyott neki elég időt,sajnos. antall a poros lába nyomába se léphetett volna, orbán pedig szétvert mindent, amit Németh Miklós megalapozott, és amiért tett: demokráciát, alkotmányt, jogállamot. orbán már Nagy Imre újratemetésén "elszállt" itt fentebb olvasható is, hogy már akkor is felrúgott mindent...a mikor-ra én sajnos nem tudok választ adni, csak a történelem fog...sajnálom nagyon, de orbán maga mondta a választások előtt hogy őt leváltani úgysem lehet...hogy itt csak a demokratikus választásokra gondolt-e vagy külső erőkre is, azt nem tudni.
tulipan
@Horizont: Bátor? Ez a pondó? Hiszen csak pofátlan volt, mert bűntetlenűl,tehette, és kihasználta, az emberek akkori, emberek 40 évi megszálás utáni,(szerintem a mostani is) oroszutálatát!!!
Igy SZERZETTT, magának ismertséget!!!
tulipan
Németh és Bajnai, egyáltalán nem pofázott hülyeségeket0, mivel az Ő követőik ilyen bolond, ködfehőkből nem kérnek nekik a tioszta, világios beszéd lenne jó!!! Elég lenne ,ha teszi a dolgát
az vezetőség és ez érzékelhető jobb éleszinvinalat eredményez!!!
Commenter
@Horizont: ha valaki ott bátor volt, és az életét kockázaztatta az Németh Miklós volt. Bármit megtehetett volna az MSZMP konzervatív vonala. Rajta ugyanis nem volt golyóálló mellény, mint most orbánon márc. 15-én. És erre mit tett orbán? Még uszított is, holott már megállapodás született a szovjet csapatok kivonásáról, nos, ezt a megállapodást sem ő hozta tető alá azzal, hogy "ruszkik, haza!" Most meg, a maga módján legalább olyan oroszbarát mint a legkonzervatívabb MSZMP-s...
tulipan
@Horizont: Bátor? Ez a pondó? Távoll sem volt az! Hiszen csak pofátlan volt, mert bűntetlenűl,tehette,

@Horizont: Bátor? Ez a pondó? Hiszen csak pofátlan volt, mert bűntetlenűl,tehette, és kihasználta, az akkori emberek 40 évi OROSZ megszálás utáni,!!
kihasználta, az akkori, emberek 40 évi megszállás utáni, (szerintem a mostani is) oroszutálatát!!! Igy SZERZETTT, magának ismertséget!!!
Az emeberek még, sajnos, 90 a meg nem voltak kellően fellvértezve ez ellen a gyilkos, narancsos propaganda ellen, mivel kihalt már az a nemzedék, amelyik a napi étellel kapta a propagandát!!!
Commenter
@Horizont: a lájkot magadért kapod. Mára már két lábbal tiport bele mindabba ami mellett ott "szólt." És azt a beszédet sem ő írta, egyetlen gondolat, szó nem volt a sajátja,hanem az a történész, aki éppen a héten nyilatkozta hogy bár orbán minden csatát megnyert de elvesztette a háborút...
Commenter
@Horizont: közös Németh Mikósban és Bajnai Gordonban az is, hogy nem közvetlenül választották őket, mindkettő közgazdász, és technokrata kormányuk volt, ami szakértőkből állt. Németh Miklós népszerűsége töretlen volt, őt nemigen merte senki sem olyan nemtelenül mocskolni ahogy a fidesz azt Bajnaival tette a sajnálatos Hajdú Bét ügy kapcsán. És most már az is közös bennük sajnos, hogy mindketten visszavonultak a politikától és a közéletből...
Commenter
@Horizont: ma sincs egy saját szava sem, a márc 15-i majd a május 8-i beszédét Grósz illetve antall beszédei alapján hozta össze Patyi András. Ott és akkor a Hősök terén sokakat megtévesztett.
Nemhogy nem kell nekünk a jó, észre sem vesszük.Igaz, nem is hőbörög, nem is magyarkodik, "kihaénnemkedik" ezerrel, hanem teszi a dolgát csendben. És megy, ha kell, mert meg tud válni a hatalomtól, önként.Ha már a többség észre sem vette. Ez az ember több, mint balfék. Nem is annyira azm mert rengeteg embert meg tudott vezetni a demagóg dumájával sajnos.Egy rendkívül veszélyes ámokfutó,tetteinek, "kormányzásának" következményei beláthatatlanok...
Commenter
@Horizont: a választási bizottságos, úgy ám!
Commenter
@Horizont:én már ezen sem.A választást is orbán vezényelte le...ld. a hágai bíróság felé tett ügyvédi feljelentést ez ügyben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.