Tegnap este megszólalt a megszüntetett hetilap főszerkesztője. Borókai Gábor egy tévéstúdióban kifejtette, hogy amikor még az első Orbán-kormány szóvivője volt, minden megszólalása előtt azt mérlegelte, vajon állami mondandójához mit szólna az újságíró énje. A kérdés sok félrecsúszástól kímélte meg.…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem bezzeg, hanem csak lassan fejlődött ki

A derék zöld(i)-séges nekrológ

Mottó:
A gugli szerint, ma a törpéket ünnepeljük,
A kertieket, nem a dagadtakat! =))

Pedig még nem is volt MTI, de sikerült annak idején félre ferdíteni a latin mondást „De mortuis nil, nisi bene.”., s a post derék szerzője is maradt a tévedésnél, pedig valójában igazat és nem mindenáron jót kellene írni egy nekrológban.
Ez egy dolog, ennél sokkal nagyobb gond, hogy Borókai mára viszonylagos korrektsége, csupán az alulmaradt a hazugság-versenyben következménye. Pontosabban egy színt alá már nem volt képes lemenni! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Az is lehet, hogy Borókai amikor meg bent volt rájött, hogy valamikor, valahol kisiklott a vonat és nem akart rajta maradni. Mert hát Orbánnál már régen kisiklott a vonat.
lampa laz
Olyan újságíró aki mind a két oldalt jól látja, de a véleményével azért igyekszik középen maradni.
RonaGyuri
@lampa laz: tudod a dolog ott sántít, ahol a statisztika: Mészáros rakéta sebességgel gazdagodik, míg több százezer ember egyre szegényebb összességében - középen - akár javulás is érzékelhető! =))
szaboria1
@justhpeter: Csak azt kell megnézni a ez első fideszesek közül ki marad meg Orbán mellette. Az alapitó tagok zöme már rég kiszáll fideszből.
lampa laz
@RonaGyuri: ha valaki nem instabil, még nyerhet is vele, mert fenn tud maradni a vízen, egyik oldal sem piszkálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.