Nagy vihart kavart, amikor az LMP-s Ungár Péter Facebook-oldalán közzétette azt a Lovas Istvántól érkezett üzenetet, amelyben az Echo TV újságírója durva szavakkal illette az ellenzékieket, illetve több külföldi politikust, köztük az agydaganattal küszködő John McCain amerikai szenátort is. Most a 444.hu hírportál szerint azt állítja, feltörték a postafiókját, s bár egyetért a tartalommal, a gyalázkodó mondatokat nem ő írta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hazugságban nem számít a spét?

A derék hvg.hu meg észre sem vételezi, sőt még a logikai bukfencet sem vette észre

Újabb mértes fejleményre lett figyelmes a 444.hu (a logikai hiátust ők sem vették észre) a Lovas Pityulinó ügyben. Nem éppen elnézést kérve közölte, hogy az ocsmány levelet nem is ő küldet, hanem a gaz ellen, aki így ált bosszút rajta.
A dolog szépséghibája, hogy elsőre még nem tudott róla, hogy mások leveleznek a nevében, hanem azt kifogásolta, hogy Ungár közzétette!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.