Vége van már azoknak az időknek, amikor a Fidesz azon tudott élcelődni, hogy ugyan, nem is Orbán Viktor eltitkolt vagyona az érdekes, mert a leggazdagabb ellenzéki a milliárdos Gyurcsány Ferenc. A friss vagyonnyilatkozatokat böngészve kitűnik, hogy immáron egy olyan politikus a leggazdagabb az…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nincs ebben semmi különös

Ebben van némi tradíció is, de egyébként is mit vártok a Szakasits unoka árnyékától?

Nem mintha normál hétköznapi körülmények között nem lennének hasonló családi afférok, pontosabban nem ritka a valódi ellentét.
Nos a dolog úgy áll, hogy az LMP egyik kulcsembere, egyben az új állampárt egyik kulcsemberének fiacskája.
A már említett családi széthúzások mellett ebben azt is bele lehet látni, hogy Orbánék – ahogy ez a nagy elődjeinél is megfigyelhető volt – a vélt és valódi ellenzék köreibe be-beépítgetik „reprezentánsaikat”. Persze az is lehet, hogy – lévén úgy váltogatják vezérlő csillagukat, mit mások az alsójukat - csak ottfelejtenek egyeseket! =))
Persze az igazi magyarázat magában a pártban van, hisz az elszakadás ellenére még mindig az alapító atya szellemiségét őrzik, aki izzig-vérig Szakasits pereputty.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.