A korábbi miniszter távozása előtt összesen 3,3 milliárd forintot fizetett ki a munkabéreken felül, csak áprilisban kétmilliárdot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak szép emlékekkel akart búcsúzni...
magyarbakancs
Jó munkához időkel, a szarhoz meg még több pénz.
Eladott Ország
Lopni csak pontosan szépen...
zarojel.hu/wp-content/uploads/2018/02/27336769_1843825725636192_8675704349140209851_n.jpg
Az a gond, hogy az állami rendszerekben még mindig problémák vannak (pl kórházakban a betegnek kell megvennie a gyógyszereket, a higiéniai szereket, közben a kórházak tisztasága több esetben is erősen megkérdőjelezhető, sok esetben a fertőzések biztos forrása, stb). Ilyen körülmények mellett az ilyen magas jutalmak rongyrázásnak minősülnek. Majd ha minden jól fog működni, majd akkor lehet magas jutalmakat osztogatni. Ne feledje amit itt szét osztottak, az a mi közös pénzünk, amit az állami feladatok fenntartására dobtunk össze, mivel az államot mi állampolgárok alkotjuk (lásd ókori görög államelmélet).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.