Sok mindent hallottunk, olvastunk már – sok mindenre mondtuk már azt, hogy ez vagy amaz a szöveg ilyen vagy olyan vonatkozásban mintha náci mintákat követne (igyekszem körültekintően fogalmazni). Mégis: alighanem Kocsis Máté mai fölszólalása az első, amelyet elintézhetünk azzal a szóval, hogy náci.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szép kilátások! Bár ezt a fiatalok nem értik! Tényleg ezt akarták a zemberek??? Ha igen, ne lepődjenek meg semmin, ami még következik ezek után!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Szép kilátások! Bár ezt a fiatalok nem értik! Tényleg ezt akarták a zemberek??? Ha igen, ne lepődjenek meg semmin, ami még következik ezek után!
mackoka46
Ez az igen tisztelt ház halálba küldte a saját állampolgárait. Azóta is vastagon sz@rnak a népre, csak a tiszteletdíj és az éhező adófizetők költségtérítése számít.
RonaGyuri
ugyan csak kimondta azt, amit Orbán csal körbeírtt! =))
tudode
Nem először hangzik el Máté hangján a.. v á l s á g!
.
Röhej, hogy egy 87 éves emberre SZÁNDÉKOZNAK kenni, a KÖZELGŐ VÁLSÁGOT, amelyet saját.
,
OLYAN KITAKARNAK, betakarnak, KI TUDJA, hogy mit akar a zsákbamacska GAZDI, hiszen csak az a .. v á g y á l m a, még 12 ÉVET "akar", a szócsövek által már nem EMÚTNYOCÉVEZNEK, hanem 2010-eznek.
.
Arról nem szólnak a FÁMÁK, hogy az emútnyocévben 900 km autópálya épült, sok, sok mindennel a VILÁGVÁLSÁG szelével!
.
Megtekintve a PLENÁRIS ÜLÉST, az Ország Háza szégyene ez a KOFASZINTŰ eszmecsere.
.
Ennyi szegény állampolgár talán csak a világháborúk után TENGETTÉK ilyen módon az életét, de a XXI. században dugják fel a BIZTONSÁGUKAT, ha a NÉLKÜLÖZÉS az belefér ebbe a qva nagy .megvédésbe!
.
BE KELL FEJEZNIÜK ezt a nagy semmit!
kereső
Azért valamiben igaza lehet ennek az új fiúnak-a kocsisnak.Azt mondja,hogy ez a migráció tudatosan szervezett-emberek által irányitott invázió.Csak én-úgy gondolom,hogy a főkolompost nem Soros házatáján kell keresni,hanem valahol a nagy orosz sztyeppén,és segitőként a nagy magyar ugaron. Mert Hölgyeim és Uraim khm. ,mégis kinek az érdeke? Sorosé? Nem hinném-sokkal inkább azoké,akik most ezt az egész bulit más nyakába kivánják varrni. Ismerős játék, legalábbis itthonról,nem??Európa instabillá tétele két-na jó három embernek kedvezne igazán.Putyin,Orbán,Erdogan-ja tényleg,mi lesz a rengeteg török/muszlim/ vendégmunkással ?,meg itthon a pesti kebabosokkal?
Nessy
@kereső: Igazad van! Putyin és Trump politikai és anyagi érdekeik miatt több tonna bombát szórtak le ártatlan civilekre. Ugyanis az IS egy cseppet sem érdekelte őket, az csak az alibi volt.
A menekültek egyik felét el kell küldeni Moszkvába, a másik felét Washingtonba! Aztán oldják meg az okozott problémát!
Viszont az a baj, hogy itthon a migránsok égisze alatt egyre több a gyűlölet. Aminek ha nem lesz külső alanya, bent fognak keresni, és találni. Már így is döbbenetes egyik másik szöveg tartalma, ami itt megjelenik!
Ha valóban így is érzik némelyek, ahogy leírják, akkor csak dajkamese a "szeretet vallása", a fene nagy kereszténység!
kereső
@Nessy: nem tudom,hogy hogyan éreznek némelyek.Lehet,hogy nincsenek is : érzéseik,hatalomtechnikai megfontolások vezetik.Viszont az,amit ezzel okoz az némelyeknél táptalajra talál, és beláthatatlan következményei lesznek.És lehetséges,mert érzéketlen hatalommániás- fel sem fogja mit cselekszik.Viszont ,nagyon nem értem az iskolázott-látszólag értelmes embereket körülötte,nekik sem jut eszükbe,hogy hova vezethet mindez?
Nessy
@kereső: Nem! Zömük csak elbeszélésből ismeri a légiriadót, a bombák hangját, az ember feje felett égő, félig összedőlt ház iszonyatát! Amikor menekülni kell az égő házból. És hullanak a bombák.
F_Viktor
@Shikari: "Nem először hangzik el Máté hangján a.. v á l s á g!" írta @tudode: Nos csicska, belengedték neked, hogy hamarosan maga alá temet az a nagy szarkupac amit orbánod épített neked! :-))
Rockxy
Hazudik a csávó.
Vagy csak nem meri kimondani, hogy a soros egy rótcsild cionista és a világkormányon dógozik.
Annyi pénzt kap a gazdáitól amennyit akar, mert a kalergi terv megvalósítása a cél.
bakegya
netujsag.net/zokogva-keszitette-a-fotos-holgy-ezeket-a-kepeket-85334-és rajtuk te mátéka és az orbánmaffiózk serege fog segíteni?-mert hogy ti azt se veszitek tudomásul,hogy a faluvégi cigányoknak van -e mit enni,milyen kajibákba élnek emberek a Magyar-ugaron?!!!
Nessy
Ameddig félelemben lehet tartania az emberek zömét, nyert ügye van!
És miután legfőképp vidéken csak és kizárólag a királyi média az úr, addig sikere is lesz! Hiszen az a réteg a legfőbb szavazó bázisa, a levelező tagozatosokkal. Igaz, azokat nem érinti ez az egész katyvasz, ami itt kezd kialakulni! Ők csak az előnyöket használják ki.!
dr. prédikátor
@Shikari: Szarkupac! mondtam hogy szarból lettél és szarrá leszel!!!
Pálinkás Pál
Nos...valaki világítson rá,mi volt a "náci" ebben a felszólalásban?? Mert libbancsok,bizony Európa muszlimosítása folyik...vagy valamelyíkőtök árulja el,mi szükség erre a sok analfabéta félállatra a kontinensen...?
Mert eddig tőletek csak hülye filantróp dumát hallottam..tőletek., a tények makacsak...és ezek bizony csak kárt okoznak,nem is kicsit!!! Várom azon dolgok megnevezését,ami miatt kell nekünk ez az afrikai csürhe!!
1magyar
Az ellenségnek a haza és a kontinens védelme persze hogy náci.
dr. prédikátor
@Shikari: te meg baszd teherbe a román kurva anyádat te szarházi geci mekkelek!!!Hájas disznyó!!!
dr. prédikátor
@durbincs: te is megbaszhatod a román kurva anyádat szarcsimbók!!!
Klafa
Hah, a régi szép idők.
Amikor még azért bannolt a kedves admin, mert egy c-betűs szót leírtam.

Úgy látom új idők-új szabályok. :)
Commenter
@Nessy: Kocsis a MIÉP-ből került a Fideszbe, nem meglepő tehát amit mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.