Bizonyítékot kaptunk rá: Németh Szilárd nem azért beszélt baromságokat eddig, mert ez volt a megbízatása. Honvédelmi államtitkárként tovább remekel. A magyar hadsereg most ünnepli (?) a Szent István csatahajó elsüllyesztésének 100., valamint az első – magyar és európai – gőzhajtású csatahajó vízre bocsátásának 170. évfordulóját. E jeles alkalomból hagyta valaki mikrofon elé lépni az újsütetű honvédelmi államtitkárt.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Sebaj! Addig is – a tavalyi közbeszerzések szerint – már el is kezdődött a magyar haditengerészet új járműveinek beszerzése. Első körben a tengerészek egy 9 milliós, balatoni luxusjachttal gazdagodnak."
Ha nagy lesz a baj "tengereinken" és folyóinkon, lölö majd kölcsön adja a magán (persze ezt is mi vettük neki) luxus flottáját...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Hát van mit ünnepelni a csatahajónk elvesztésén, de sajnos az amatörizmus nem került az ellenséges motorcsónak torpedója miatt a tenger fenekére, hanem itt osztja szerencsétlen az észt! Ja hogy fejlesztjük a hadiflottánkat? Na azokon a luxushajókon biztos nem lesz olyan kamera, amelyik felveszi a csíkszívók játékát, mint egykor a civil luxushajón!
Hogy nincs hadihajó gyártás? Ne ingereljétek a Lölőt, mert menten elkezdi építeni a repülőgép anyahajónkat, amerikai mintára!
nezelodo
@csipetke: Fej fej melletti versenyben van a Kupak Lalával, majd meglátjuk ki győz.
RonaGyuri
sőt:
2 in 1

mármint egy kinyilatkozásban két beismerés

Azt írja az újság, hogy „Az Országgyűlés hétfői ülésén a Honvédelmi minisztérium parlamenti államtitkára, Németh Szilárd válaszolt Vadai Ágnesnek arra a kérdésére, hogy: ugyan miért nem csatlakozik a kormány az Európai Ügyészség kezdeményezéséhez?”.
Nos ennek már magában is meg van a maga pikantériája, hisz ebben miért is a HM államtitkára, még ha a parlamenti is, az illetékes?
Ennél már csak az árulkodóbb, amit ez a szerencsétlen barom indoklásul elő tudott vezetni. „Mi nem akarjuk, hogy Brüsszelből irányítsák a magyar ügyészséget! Mi nem akarjuk, hogy Brüsszelből irányítsák a magyar bíróságot!” – mondta, ami túl azon, hogy persze szó sincs irányításról, legfeljebb az ügyekbe való belelátásról, komolyabb gond is van. Igen magáról az irányításról, aminek kézzelfogható jelei is vannak, mármint annak, hogy Orbán erre törekszik teljes körűen mindkét egykor független szervezet vonatkozásában! =))
karma1
Asszem, meszi lolo most tanulja a beepitett le'k beszereleset, illetve kidolgozasat, mert nalunk keves a jeghegy, aminek neki lehetne menni...

Anyam, borogass! Es senki nem allitja le, enki nem mondja neki, hogy inkabb nezzen bele a leart kupaku' tavcsobe, meg az se olyan gaz, mint amit itt osszehablatyol,... JAAAAAJ
Tenyleg ezt erdemlik csak a magyarok? Mert lehet, hogy iden, hiszen mindenki olyan jol elvan vele...
silber13
Csak mellesleg,ami a cikkírót minősíti: " Viribus Unitis hajóosztály nem volt, a Szent István a -Thegetthoff hajóosztályhoz tartozott.
Jozefina
Ez a legfontosabb kis hazánkan, hogy egy cstahajóról emlkezzünk. Ménkű nagy baromság. A képet elnézve csak abba lehet reménykedni, hogy előbb-utóbb gutaütést fog kapni!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.