Telefonon beszélt az olasz és a magyar külügyminiszter, és Szijjártó üdvözölte, hogy az olaszok megvédik a tengeri határt - azaz nem engedték kikötni az Aquarius mentőhajót terhes anyákkal, gyerekekkel, kísérő nélküli kiskorúakkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Na de az is igaz, hogy a probléma nem az olasz partoknál jelentkezett, hanem az indulásnál. Valamit lassan tenni kéne ezzel a problémával.
tudode
Azért arról ne felejtkezzünk el, hogy .. O L A S Z O R S Z Á G .. diplomáciai úton "is" rosszalását fejezte ki, hogy az EU tagállamok között VANNAK OLYANOK, akik NEM VESZIK KI a részüket a.. az EU közös feladataiból, DE .. f e l m a r k o l j á k .. az EU-s közösség .. L Ó V É J Á T!
.
Petike BÖLCS MARADT volna, ha csendben marad EBBEN a tragikus helyzet megítélésében is, és nem úgy viselkedik mint az EU pitbullja!
Peller Anikó
@Aki Én: A megoldás ingyen van. Nem kell értük menni és akkor el sem indulnak. Ha átjutottak valamilyen tutajjal akkor pedig nem szabad őket beengedni útlevél és vízum nélkül.

A problémát a degenerált, elbutult, elkényeztetett hülyegyerekek okozzák akik képtelenek felfogni, hogy százmilliók jönnének ha hagyják őket.

Az áradatnak erővel ellen kell állni. Ha a kerítés nem elég (most még elég) akkor tűzzel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.