A kormányból kihullott, kormánybiztossá átminősített Simicskó István olyan gondolatmenetet produkált a Tv2 élő adásában, hogy még Mikola Szinglihorda István is elismerően csettintene. Lesz stratégia a fiatalok hazafivá nevelésére, és az önkormányzati telkeken kialakított lőterekre járhatunk majd közösségi lelkületet elsajátítani vetélkedők és lődözés közben. Hiszen dúl az „ellentrend”, ami már csak abból is látszik, hogy még a hungarikumokat sem tudjuk felsorolni ebben a liberális fertőben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Egy épkézláb mondatot nem tudnak leírni! "

Te orbán torkos borza, ezért a hányadékért nem a cikk írója a felelős, hanem az alany, orbán egyik volt 20-as IQ-val rendelkező minisztere, akinek nincs egy épkézláb gondolata, kifejezőkészsége nem közelíti meg egy csimpánzét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
back up
A modern kori pufajkásokat pufi-dzsekiseknek hívják.
Basszál meg mindenkit, fiatal, a WC-ben bedrogozva, csoportosan megerőszakolva - csak hogy szüljenek a magyar lányok 15 gyereket.

Oké, ez most túlzás volt.
Oké, ez most túlzás volt?
F_Viktor
@Shikari: Írod:
" Attól, hogy hörögve átkozódsz még nincs igazad!"

Dehogyis átkozódok, szüleim a hó végén költöznek, sőt, két hete a gyereknek nem kötelező az esténkénti csak magyar társalgás!

Neked is @36:
Rendszerváltás óta első eset, hogy aktív hivatásos katona a belügyminiszter!
Véletlen?
Nem. Mehettek a vágóhídra!
36
@F_Viktor: Engem már az is zavar, hogy a NATO főtitkár nem katona. Szerintem te nem a belügyminiszterre(Pintér) gondoltál, hanem a honvédelmi miniszterre(Benkő).
"Vágóhíd"?
Szerintem egy katona, legyen az bármilyen beosztásban, inkább a békét szereti, de ha úgy hozza a sora, akkor gyakorolnia kell élesben is a hivatását.

Ha pedig, általános mozgósításra kerülne sor,(de ne legyen), már semmi értelme nem lenne az itteni szájkaraténak és dilemmázásnak, csak egyszerűen menni kellene.
Nessy
@36:
Menni kellene! csak valamikor azt mondta a vezér, hogy "Utánam", ma azt mondja "Előre", és a kormány, meg a hívei levonulnak a kényelmesen berendezett óvóhelyekre!
Álságos az egész!
36
@Nessy: A háború sosem volt igazságos.
F_Viktor
@36: Írod:
"Szerintem te nem a belügyminiszterre(Pintér) gondoltál, hanem a honvédelmi miniszterre(Benkő)."

Igen, természetesen Benkőre gondoltam.

Írod:
"Szerintem egy katona, legyen az bármilyen beosztásban, inkább a békét szereti, de ha úgy hozza a sora, akkor gyakorolnia kell élesben is a hivatását."

Nos, éppen ez az aggasztó, hogy orbán nem véletlenül nevezett ki egy hivatásos katonát miniszternek, célja van vele.
Elnézve, hogy Magyarország dupla pénzt akar költeni honvédelemre, miközben kijár az ország rúdja az unióból, ahogyan orbán putylerhez dörgölőzik, putyler Európához, NATO-hoz való ellenséges viszonyát.
És bizony félő, hogy az oroszok Ukrajnáért beáldozzák Magyarországot, ezért írtam a vágóhidat.
Kéri László (aki első évfolyamos egyetemista óta nagyon jól ismeri orbánt) könyve óta tudjuk, hogy orbán megalomániáját az is kielégíti ha a történelem hitlerrel említi majd egy lapon, szarik ő Magyarországra, Magyarország jövőjére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.