A kormányból kihullott, kormánybiztossá átminősített Simicskó István olyan gondolatmenetet produkált a Tv2 élő adásában, hogy még Mikola Szinglihorda István is elismerően csettintene. Lesz stratégia a fiatalok hazafivá nevelésére, és az önkormányzati telkeken kialakított lőterekre járhatunk majd közösségi lelkületet elsajátítani vetélkedők és lődözés közben. Hiszen dúl az „ellentrend”, ami már csak abból is látszik, hogy még a hungarikumokat sem tudjuk felsorolni ebben a liberális fertőben.

(Forrás: hvg.hu)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
tetejére meg ? a tudatlan 50 IQ-s tulipan ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@F_Viktor: Engem már az is zavar, hogy a NATO főtitkár nem katona. Szerintem te nem a belügyminiszterre(Pintér) gondoltál, hanem a honvédelmi miniszterre(Benkő).
"Vágóhíd"?
Szerintem egy katona, legyen az bármilyen beosztásban, inkább a békét szereti, de ha úgy hozza a sora, akkor gyakorolnia kell élesben is a hivatását.

Ha pedig, általános mozgósításra kerülne sor,(de ne legyen), már semmi értelme nem lenne az itteni szájkaraténak és dilemmázásnak, csak egyszerűen menni kellene.
Nessy
@36:
Menni kellene! csak valamikor azt mondta a vezér, hogy "Utánam", ma azt mondja "Előre", és a kormány, meg a hívei levonulnak a kényelmesen berendezett óvóhelyekre!
Álságos az egész!
36
@Nessy: A háború sosem volt igazságos.
F_Viktor
@36: Írod:
"Szerintem te nem a belügyminiszterre(Pintér) gondoltál, hanem a honvédelmi miniszterre(Benkő)."

Igen, természetesen Benkőre gondoltam.

Írod:
"Szerintem egy katona, legyen az bármilyen beosztásban, inkább a békét szereti, de ha úgy hozza a sora, akkor gyakorolnia kell élesben is a hivatását."

Nos, éppen ez az aggasztó, hogy orbán nem véletlenül nevezett ki egy hivatásos katonát miniszternek, célja van vele.
Elnézve, hogy Magyarország dupla pénzt akar költeni honvédelemre, miközben kijár az ország rúdja az unióból, ahogyan orbán putylerhez dörgölőzik, putyler Európához, NATO-hoz való ellenséges viszonyát.
És bizony félő, hogy az oroszok Ukrajnáért beáldozzák Magyarországot, ezért írtam a vágóhidat.
Kéri László (aki első évfolyamos egyetemista óta nagyon jól ismeri orbánt) könyve óta tudjuk, hogy orbán megalomániáját az is kielégíti ha a történelem hitlerrel említi majd egy lapon, szarik ő Magyarországra, Magyarország jövőjére.
durbincs
@F_Viktor: Mondta a CEU ? ez most a hivatalos,már aláírt változat ? CEUS -szóvivő úr ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 21., 12:21
Fotó: ez a 25 éves modell Hajdú Péter új szerelme
Itthon - 2019. February 21., 11:02
Több településen is javult a levegőminőség