A kormányból kihullott, kormánybiztossá átminősített Simicskó István olyan gondolatmenetet produkált a Tv2 élő adásában, hogy még Mikola Szinglihorda István is elismerően csettintene. Lesz stratégia a fiatalok hazafivá nevelésére, és az önkormányzati telkeken kialakított lőterekre járhatunk majd közösségi lelkületet elsajátítani vetélkedők és lődözés közben. Hiszen dúl az „ellentrend”, ami már csak abból is látszik, hogy még a hungarikumokat sem tudjuk felsorolni ebben a liberális fertőben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Egy épkézláb mondatot nem tudnak leírni! "

Te orbán torkos borza, ezért a hányadékért nem a cikk írója a felelős, hanem az alany, orbán egyik volt 20-as IQ-val rendelkező minisztere, akinek nincs egy épkézláb gondolata, kifejezőkészsége nem közelíti meg egy csimpánzét!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ennyi veszett embert, amennyi a fideszben van, még nem b@szott a vén Európa.
tulipan
Na ja, ENNYI MARHASÁGOT CSAKIS A NARANCSOS HARAMIA-HORDA tagjai képesek összehordani, a fiatalok más orzágokba történő távozásának előmozdítása érdekében!!!
36
A mi Pista bácsink-mi Dumdum golyó Pistának hívtuk-:), nyugodjék békében, anno az iskola tornatermében tartotta a lövész szakkört.
Sose felejtem el, minden alakalommal elmondta: "csak seggbe ne lőjetek gyerekek, mert csak 40 forintos CSÉB életbiztosításom van.":)))
Nem is volt baleset.

De látom, hogy liberáliséknál egy nagy vörös posztó alapban az a fogalom, hogy katona. Ez nagyon beidegződött. Ha közszereplő kiejti a száján, nagyon fáj nekik.
csak úgy....
@Shikari: ha annyira akarod ,felölem élhetsz együtt a mikivel...;)
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Egy épkézláb mondatot nem tudnak leírni! "

Te orbán torkos borza, ezért a hányadékért nem a cikk írója a felelős, hanem az alany, orbán egyik volt 20-as IQ-val rendelkező minisztere, akinek nincs egy épkézláb gondolata, kifejezőkészsége nem közelíti meg egy csimpánzét!
Jozefina
Nem hiszem el, hogy csak beteg elméjű emberek vannak a fidesz-kdnp-ben!!!?? Mikor szólal már meg valaki közülük, hogy ennek véget vessen???
namihami
Oktatónak és a program megvalósításáért felelős államtitkárnak, sőt miniszternek kéretik a Lacibetyárt felkérni. Az profi a lövöldözésben.
Az igazi hijátus a Jimmybetyárral keletkezett, mert ő az utasításait akár 5 oktávval is képes lett volna kiadni. De reméljük, hogy Lacibetyár is képes lesz ezen bölcs döntést a lehetőségekhez képest maximális eredménnyel elvégezni. Az erre fordítandó összeg még eredményesebb kihasználása céljára kellene még néhány szakembert odavezényelni. Gondolok a Farkasflóri és társai szintre, akik már bizonyítottak.
36
@Shikari: Ja. Magyar emberből ne legyen katona-egyébként sem lesz mindenkiből katona-de ha mégis, az náci, fasiszta, irredenta, antiszemita stb. Viszont a terror kiképzésen részt vett muszlim "katonát", aki aszfalt darabokkal pofán vágja a magyar rendőrt, mert védi az államhatárt, azt akár a bíróságon is sztárügyvéddel kell védeni mert ő egy "ártatlan menekült". Na ne már!
Nessy
@36:
Hát, szerinted már az ötvenes évek elején is liberális ötlet volt a kötelező kispuska lövészet a suliban? Néha tessék kérdezni idősebbeket is, és kiderül, hogy sok fidesz ötlet, már hetven évvel ezelőtt valóság volt. Ja, akkor Rákosi korszak volt, amire mindent rá lehet fogni, csak liberalizmust nem! Volt viszont személyi kultusz, ellenségkép, megosztás, uszítás. ( Nem ismerős?)
Engem hamar eltanácsoltak a lövészetről, mikor szem probléma miatt, bár a saját lapomra céloztam de a szomszédomét találtam el.
Lehet, hogy nem latens, hanem libsi strabizmusom volt?
36
@Nessy: Minden tiszteletem az időseké és bár én azt sem éltem meg, de lehetne korábbra is visszatekinteni lövészet témában, gondolok itt a cserkészetre és a leventékre a Horthy időszakban-az a korszak sem volt liberális és még az előtt sem volt liberális a történet, mert akkor meg az osztrák mondta meg hogy mi a helyes nekünk...usw.,
de én a hazafias és akár katonás nevelést, teljesen politikától mentesen gondolom el, mert szerintem az, minden kormánynak kötelessége lett volna(elmúlt 28 év) és ma is az.
És inkább légpuskával, majd kispuskával ismerkedjenek főleg a fiúk,(de persze a lányok is tehetik), mint hogy csak Barbie babázzanak és az okostelefon legyen a kedvesük.
Nessy
@36:
Semmi akadálya! Tényleg a valósággal ismerkedjenek, mint a virtuális valósággal, ahol egy játékban több élete van a szereplőknek.
Legyen szakköri foglalkozás, de ne legyen kötelező. Én is lány létemre "ismerkedtem" a kispuskával. Felnőtt fejjel kipróbáltam a légpuskát is, de nem kellett volna! Akkor sem oda lőttem, ahova céloztam. :-))
A hazafias nevelést, példamutatást viszont valahol otthon kell kezdeni. Mert nem a harcolásból és az iskolai előadásokból lesz valaki hazafi.
36
@Nessy: Így van. A virtuális valóság pl. konzol játékok, virtuális szemüveg is mind katonai fejlesztés volt először, de így, a polgári felhasználás még több hasznot hoz. Viszont az azt használó gyerekek, fiatalok, felnőttek, legfeljebb erőszakosabbak, rámenősebbek lesznek és lássuk be elkezdenek arról fantáziálni, hogy többre képesek veszélyes helyzetben, mint a valóságban. Van is ebből rengeteg baleset és halál.

A fegyver használatot a valóságban kell elsajátítani, felügyelt környezetben és keretek között annak érdekében hogy a hatás is reális legyen, azt elmagyarázva.

Sebaj, hogy nem voltál jó céllövő. Másban bizonyára sokkal ügyesebb vagy.

Egyet értek. A hazafias nevelést a családban kell kezdeni.
back up
A modern kori pufajkásokat pufi-dzsekiseknek hívják.
Basszál meg mindenkit, fiatal, a WC-ben bedrogozva, csoportosan megerőszakolva - csak hogy szüljenek a magyar lányok 15 gyereket.

Oké, ez most túlzás volt.
Oké, ez most túlzás volt?
F_Viktor
@Shikari: Írod:
" Attól, hogy hörögve átkozódsz még nincs igazad!"

Dehogyis átkozódok, szüleim a hó végén költöznek, sőt, két hete a gyereknek nem kötelező az esténkénti csak magyar társalgás!

Neked is @36:
Rendszerváltás óta első eset, hogy aktív hivatásos katona a belügyminiszter!
Véletlen?
Nem. Mehettek a vágóhídra!
36
@F_Viktor: Engem már az is zavar, hogy a NATO főtitkár nem katona. Szerintem te nem a belügyminiszterre(Pintér) gondoltál, hanem a honvédelmi miniszterre(Benkő).
"Vágóhíd"?
Szerintem egy katona, legyen az bármilyen beosztásban, inkább a békét szereti, de ha úgy hozza a sora, akkor gyakorolnia kell élesben is a hivatását.

Ha pedig, általános mozgósításra kerülne sor,(de ne legyen), már semmi értelme nem lenne az itteni szájkaraténak és dilemmázásnak, csak egyszerűen menni kellene.
Nessy
@36:
Menni kellene! csak valamikor azt mondta a vezér, hogy "Utánam", ma azt mondja "Előre", és a kormány, meg a hívei levonulnak a kényelmesen berendezett óvóhelyekre!
Álságos az egész!
36
@Nessy: A háború sosem volt igazságos.
F_Viktor
@36: Írod:
"Szerintem te nem a belügyminiszterre(Pintér) gondoltál, hanem a honvédelmi miniszterre(Benkő)."

Igen, természetesen Benkőre gondoltam.

Írod:
"Szerintem egy katona, legyen az bármilyen beosztásban, inkább a békét szereti, de ha úgy hozza a sora, akkor gyakorolnia kell élesben is a hivatását."

Nos, éppen ez az aggasztó, hogy orbán nem véletlenül nevezett ki egy hivatásos katonát miniszternek, célja van vele.
Elnézve, hogy Magyarország dupla pénzt akar költeni honvédelemre, miközben kijár az ország rúdja az unióból, ahogyan orbán putylerhez dörgölőzik, putyler Európához, NATO-hoz való ellenséges viszonyát.
És bizony félő, hogy az oroszok Ukrajnáért beáldozzák Magyarországot, ezért írtam a vágóhidat.
Kéri László (aki első évfolyamos egyetemista óta nagyon jól ismeri orbánt) könyve óta tudjuk, hogy orbán megalomániáját az is kielégíti ha a történelem hitlerrel említi majd egy lapon, szarik ő Magyarországra, Magyarország jövőjére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.