Egy budaörsi áruházban garázdálkodott egy férfi június 11-én este, a rendőrök körözik, videófelvétel is van róla.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – olvasható a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

"A nyomozás adatai szerint egy budaörsi áruházban 2018. június 11-én este egy férfi dulakodni kezdett egy másik férfival, majd bántalmazta is őt. A sértett az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett, továbbá a dulakodás során az áruház berendezése megrongálódott.

A bántalmazást elkövető férfiról felvétel áll rendelkezésre, amellyel kapcsolatban a budaörsi rendőrök kérik, hogy aki felismeri a képen látható férfit, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505-400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén" – olvasható a közleményben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nincs itt semmi látnivaló...tessék oszolni..két izompólós összekapott egy nyuszifülön...kanosak mindketten, kóstolgatták melyikük az erősebb kutya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.