Hollik István Fidesz-KDNP-s szóvivő szerint a migrációt támogató "Soros-szervezeteket" néven kell nevezni, ezért matricáztak az Amnesty International Magyarország irodája előtt, és a többi ilyen szervezethez is elmennek majd. 

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán azt mondta, néven akarják nevezni azokat "a többségében Soros György által finanszírozott" szervezeteket, amelyek továbbra is támogatják a migrációt, és az Amnesty International (AI) után a többi ilyenhez is elmennek.

Hollik bejelentette: a többi "Soros-szervezethez" is kimennek majd

Fotó, címlapi kép: MTI/Máthé Zoltán

A szóvivőt arról kérdezték, hogy a nap folyamán az AI VI. kerületi irodája előtt tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a szervezet támogatja a bevándorlást, és erről minden magyar embernek tudnia kell.

Hollik bejelentette: a többi "Soros-szervezethez" is kimennek majd

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Egy "Bevándorlást támogató szervezet" feliratú piros matricát is felragasztott a ház bejáratára, amelyben az AI működik.

Hollik István a műsorban közölte: az a céljuk, hogy minden magyar embernek egyértelművé tegyék, ki miért dolgozik. Úgy folytatta: ők azért, mert nekik Magyarország az első és április 8-án, a választáson a magyar emberek a Fidesz-KDNP-t azzal bízták meg, hogy őrizze meg az ország biztonságát. Szerinte ugyanakkor vannak, akik e célkitűzés ellen dolgoznak, a bevándorlást támogatják, annak ellenére, hogy "a magyar emberek erre nemet mondtak".

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Valaki pofán vághatná már ezt a senkit.
Kapna egy kötést mint révész és pár év múlva bringaügyi államtitkár is lehetne
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@staro2: Nekem is ez jutott eszembe, jól pofán vágni a kis likast ))))))))))
kereső
Jah,kérem,ha a figyelő listázhat,akkor hollik bunkó meg megjelölhet.A 30-as években IS! igy kezdődött-listával,és kréta feliratokkal.Gyalázat!!!
mackoka46
Ebbe szégyenteljes botrány országba eddig a geci galeri hozta és telepített be jogalap nélkül embereket. Ezek a börtönbe valók, az emberek meneküléshez való jogukat támadják és tagadják, ami az egyik legalapvetőbb emberi jog. Igen is jogom van mindent hátrahagyva ebből a szégyenteljes diktatúrából elmenekülni, akár a halálba is, mert igen fojtogató a levegő.
desiro57
@kereső: Ez volt a kedvenc nótánk a seregben, amikor mentünk kajolni és a bunkó Üti nótáztatott bennünket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.