Idén már másodszor csökkenti jelentős, ezúttal 6 és 20 százalék közötti mértékben a tojás fogyasztói árát a Lidl Magyarország. Hahaés figyeld meg mennyivel emelte a többi áru árát. Pl.egy csokor fehér répa 499 ft. Rőhej. A lidl egyre drágább, vetekszik az Auchannal s a Tescóval.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A 40 Ft-os tojás olcsó? Ezentúl nem kérek a reggelihez 6 tojásból rántottát. :)
simmering73
Auchan, penny 20 ft a tojás. Lidl-ben nagyon jó dolgok vannak olcsón, csak meg kell várni az akciókat.
Rockxy
Ha ők fizetnek, akkor se megyek ilyen helyre...
Kösz, jól vagyok! :D
emerencia
@simmering73: Jó szokásuk, hogy reggelente kiteszik az aznap lejárós húsokat kb. féláron. (Azonnal lefagyasztva az aznap lejáró húsok később is felhasználhatók.) Szerencsére útba esik nekünk a közeli boltjuk, így olyan húsárukat is megvehetünk amelyeket eredeti áron nem, vagy csak ritkán engednénk meg magunknak. Kedvencem a pisztráng. A halfogyasztás és az egészséges táplálkozás elterjesztésért nem rinyálni kéne a médiában, hanem az árát a tömegek bérviszonyaihoz alakítani vagy a jövedelmeket megnövelni.
X-ray
Levest már nem lehet főzni, annyira drága a sárgarépa. 459.- Ft alatt nem lehet venni kilóját

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.