Augusztusig biztosan rácsok mögött marad Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa.

B. László november óta ül előzetesben, néhány hete pedig kérvényezte, hogy házi őrizetbe kerülhessen, de ezt a bíróság elutasította ezt. Ez azt jelenti, hogy augusztusig biztosan rácsok mögött marad.

„Unokaöcsémet a többi rab többször is életveszélyesen megfenyegette. Rettenetes dolgokat kiabáltak át neki a másik cellákból. Például hogy

»Megölünk, kinyírunk!«, »Fanniért az életeddel fogsz fizetni!«. Laci nagyon megijedt, hiszen nem tudta, hogy az őt fenyegetők valóra is váltják-e ígéreteiket”

– mondta a Blikknek a gyanúsított korábbi védője, egyben nagybátyja, Brodmann Péter.

Meg akarják ölni VV Fanni feltételezett  gyilkosát

A lap azt írja, hogy a börtönben mindent megtesznek az őrök, hogy ne essen bántódása a gyanúsítottnak, akit várhatóan még többször kihallgatnak a nyomozók az üggyel kapcsolatban.

A férfit továbbra is bent marad, hiszen az indoklás szerint tartani kell a szökéstől vagy az elrejtőzéstől, valamint a tárgyi bizonyítékok megsemmisítésétől.

Cikk- és címlapkép: Instagram/vv_fanni

(blikk.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Bándy Kata gyilkosát nem akarják kicsinálni??? Pedig az nem csak feltételezett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ibn Said
@human: Biztos vagy benne, hogy valóban Ő(k) az elkövetők!? Vagy elég azt mondani, és már el is ítéled bizonyítékok nélkül!?
human
@ibn Said: Miről beszélünk, mert sok mindenről volt szó.
ibn Said
@human: ma: 09.11.

"Kiemelnék pár dologt:
"Rettenetes dolgokat kiabáltak át "
"Laci nagyon megijedt"

Gyilkosságban részt venni ahhoz van esze meg bátorsága, de egy csúnya szótól már tele a gatya?"
human
@ibn Said: Ja. Én hol mondtam ilyet. Igazából a hírek végig arról szóltak, hogy csak eltüntette a testet. Tehát csak társtettes. Ezért nem írtam sehol, hogy ő ölte meg, de részt vehetett benne. Én azt is gyilkosságban való részvételnek tartom, ha valaki segít eltüntetni egy hullát.
ibn Said
@human: "részt vehetett benne" semmi bizonyíték nincs rá (eddig), ezért amíg a bíróság ki nem mondja, hogy bűnös ártatlannak kell kezelni!
Én így gondolom... ezért mindenkit ártatlannak vélelmezek (még ha, bilincsben vezetőszáron mutogatják a TV-ben) mind addig amíg ki nem derül, hogy valóban bűnös.
human
@ibn Said: OK. Értem az álláspontod. Én pedig ha megengeded továbbra is maradok a "részt vehetett benne" megfogalmazásnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.