A Fidesz szerint a kórházak adósságállománya azért emelkedett 6 milliárd forinttal, mert a kedves páciensek igényei ennyibe kerülnek és a bérek is magasak. Van ötlete, mit válaszolt Kásler? Mivel ez tényleg az ő területe, várható volt, hogy megtiszteli képviselőtársát és a szavazókat válaszával, de hű fegyverhordozójára, a mindig készségesen semmit mondó Rétvári Bence (alias imádkozó sáska) államtitkárra lőcsölte a dolgot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az értelmesebbje igen. A fidesz-fannak pedig úgyis fölösleges, hiszen az Istene azt mondta, hogy hasítunk. És akkor, ugyebár hasítás van.
namihami
Bocs, előbb ütöttem entert.
Miért ne hinné el, hogy minden rendben, hiszen addig úgyse szembesül vele, amíg oda nem kerül. Tehát, a fideszes ne kerüljön kórházba vagy bármely más ilyen jellegű műintézménybe és máris minden negatívum csak libsi-bolsi propaganda.
Ha mégis bekerülne, akkor a baloldal betegei (puszta ország elleni áskálódásból) költetik magukra a szárnyaló gazdaság által megtermelt pénzt.
Elég egyszerű magyarázat volt, jobboldali kollégák? Ennél jobban már nem tudtam lecsupaszítani. Bízom benne, hogy ez (talán) már nem haladja meg az értelmi szinteteket.
Nessy
Rétváry egyedűl ekkora marha, vagy segítenek neki?
Miután import orientált ország vagyunk, minél gyengébb a forint, annál drágább lesz minden beszerzés. ( Hála néked Matolcsy!)
Pont ők igérik, és verik a mellüket naponta, hogy emelik a béreket, megállítva az elvándorlást.
Már elnézést, de a vége volt a non plusz ultra! Azért a XXI. században a minimum, legalább XX. századi ellátást kapjon a beteg!
Mit gondol, miért megy valaki kórházba? A remek környezetért, a kiváló kajáért, a magas szintű hotel szolgáltatásért? Nem! Hanem mert beteg, és szeretne meggyógyulni, ha még akad hozzá tárgyi és személyi feltétel! Édes jó fiam! Ha a minimál bér legalább félmillió lenne, ha az átlag nyugdíj közelítené ugyanezt az összeget, akkor mennének az emberek a magán praxis ellátásba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.