Nyolcan erőszakoltak meg egy lányt az egyik borsodi településen, vádat emeltek ellenük.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyész azt mondta, hogy a tavaly júniusi erőszak elkövetői között egy 16 éves fiú is volt.

A fiatalkorú sértett az utcán találkozott össze két huszonéves férfi ismerősével. Cigarettával kínálták, amelytől a lány erősen bódult állapotba került.

Ezt kihasználva a két férfi egy romos, lakatlan házba vitte az áldozatot, ott újabb cigarettát adott neki, majd akarata ellenére mindkettő közösült vele. Később csatlakozott hozzájuk egy harmadik férfi, aki szintén kihasználta a lány magatehetetlen állapotát. Ezután áldozatukat egy szemközti házba vitték, ahol még öt vádlott erőszakoskodott vele.

Nyolcan erőszakoltak meg egy lányt egy borsodi településen

Az egyik vádlott felesége, meghallva a faluban terjedő híreket, a helyszínre sietett és véget vetett az eseményeknek.

A kábult lány azonban csak másnap hajnalban tudott hazamenni, szervezetében a vizsgálatok szintetikus kábítószert mutattak ki, testén horzsolások, bevérzések voltak

– ismertette a főügyész.

Az ügyészség a felnőtt korú vádlottakra fegyházbüntetés, fiatalkorú társukra börtönbüntetés kiszabását indítványozta. Mindegyikük ellen tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat – olvasható a közleményben.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (ilusztráció)

(MTI)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Nem kell mindent a "migráncsokra" fogni! Van nekünk saját, különbejáratú szemetünk is!!!
No őket kellene sürgősen kasztrálni, nehogy még utánpótlást is csináljanak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@Madácsi Pali: Oké, Te komolykodsz, én meg csak ironizáltam.
terlasz
@Shikari: A liberális olyan, mint te Shiki, aki mindent megenged magának. Csak az a különbség, hogy az igazi liberális - veled ellentétben - másoknak is fenntartja ezt a jogot.
division
@Shikari: Hadd védjék csak a cigányokat, majd elkapja egyszer egy banda őket is talán.
mariaberta
Mi a nyavalja!!! Hazai "migráncsok"is vannak? A férfiak akik nem tudnak maguknak párt szerezni erőszakhoz folyamodnak? Vagy koszosak és büdösek, rondák és gusztustalanok,? ezért csak ájult nőket tudnak hátradönteni? Migráncs ide, migráncs oda? a férfiak legalja csak erőszakkal tud egy nővel elbánni! Dögöljenek meg, Orbán meg csak migráncsozzon. A hazai szar pasasokat meg ölelje keblére.
Gyuri Géderről
@durbincs: Nem színészkedem, és nem vagyok migránspárti. De híve vagyok az értelmes segítség nyújtásnak.
Továbbá, kis hazánkba, sem a kormány által betelepített, sem a nem létező illegális migráncsok nem követtel el vagyon és személy elleni bűncselekményt. Ha igen akkor ezt jól titkolja a kormányfidesz propaganda gépezet. De külhonból állam által inportált magyarok, jó néhány bűncselekményt követtek el.
Mindezt csak a tisztánlátás érdekébe. Belügyminisztérium bűnügyi statisztika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.