68 évesen meghalt Paudits Béla. A gyászhírt a Madách Színház megerősítette. A színész egy hete került kórházba agyvérzéssel.

Egy héttel agyvérzése után, 68 éves korában elhunyt Paudits Béla, Jászai Mari-díjas színész. A művész az elmúlt években sokat betegeskedett.

A színészt múlt pénteken szállították kórházba, és noha a hét elején egy kicsit jobban lett, ma délután elhunyt az intenzív osztályon

- értesült a Story Magazin a Jászai Mari-díjas művész gondozójától szerda délután.

Elhunyt Paudits Béla

Fotó: MTI /Mohai Balázs

A Jászai Mari-díjas színész és énekes a Madách Színház tagja volt. Színpadi munkája mellett számos játékfilmben és tévéfilmben is szerepelt, de rendezéssel is foglalkozott és szinkronizált is.

Paudits Béla az elmúlt évtizedben főleg rossz anyagi és egészségügyi helyzetével szerepelt a hírekben. A művész többször elmondta, hogy belefáradt a betegeskedésbe, és már csak a halált várja.

Pauditsot évekkel ezelőtt gyomorfekéllyel műtötték, ami elfertőződött, és bélcsavarodást kapott. A színművész akkor majdnem meghalt, és teljesen kiábrándult az egészségügyből, onnantól kezdve

nem is nagyon fogadott el kezelést vagy segítséget.

Tavasszal ugyan megkapta az 1993-ban át nem vett Jászai Mari-díja után járó kiegészítést, de ezt már nem élvezhette sokáig.

Forrás: 24.hu, Blikk, zoom.hu, Story Magazin, 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Sokat szenvedett életében, most nyugodjon békében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Nem egy gondtalan, könnyű életet volt...Nyugodjék békében!
Borsodi
Nyugodjon békében,biztos a mennybe került.Elég szomorú,hogy ilyen hamar elhunyt,kormányunk gondoskodik róla,hogy ki élvezhessük a megérdemelt nyugdíjat.
Desischado
Ismét kevesebbek lettünk, egy fényes tehetséggel. Nyugodjék békében, remélem, az égben már nem szenved.
durbincs
@dr. prédikátor: Ótvaros száját csak kedves anyjára emlegesse,maga iszákos?magzatelhajtó?
kiszíja a magától terhes,unokatesóból a pár hetes magzatot?hol él ma vérfertőző ?1karámba ?
zsengézi a barikákat is mi,csökevény ,azok nem beszélnek ,csak könnyezik a szelíd szemük ?
prédikátor: láthatón a mocskos bűnei listája már az egekig ér? 1 VÉRFERTŐZŐ levesgyökér ?
tulipan
@dr. prédikátor! Amikor volt neki bőven, nem godoksodott a jövőjérül igen sak drobézolt! Utána pedig tényleg, nagyon csőstől kapta szegény a bajt!!!
Szeparepa2
Évek óta feladta az életet és beletörődve várta a halált, mint a megváltást; mivel amit élt az már nem élet volt hanem gyötrelmes vegetálás... Tehát ez valójában nem is olyan rossz hír. 68 év épphogy elfogadható úgy, hogy le is élt végülis egy átlagéletkort. Természetsen nyugodjon békében, nagy zseni volt, csak hát a külseje, bohém attitűdje és származása miatt ebben a szánalmas, ostoba begyöpösödött beteg országban kikezdték megszólták, mellőzték, megalázták sokszor... Neki addig volt jó amíg Janibá volt a vezér, amint jöttek a "nagy" magyar hazaáruló élősködő patkányok, onnan Bélának már nem annyira fújt a passzátszél, máris kezdett leívelni a karrier, és akkor értette meg, hogy politika és művészet beteg torz módon (mint szinte minden más is) összeforr, azaz undorító aljas szánalmas erővel, erőlködéssel igyekeznek az agyhalott zombik összekalapálni... Aztán hálisten jött négy év fellélegzés, akkor megint hívták, megint értékelték, majd megint jött négy év pokol... már ekkor keményen ivott kínjában... mire felszabadult az ország másodszor is az agyhalál alól, megrendült az egészsége... persze dolgozott tovább, hívták szerették, 8 évig még úgymond "tündökölt" (és méltán, mert tényleg kivételes egyéniség volt, extra tehetség)... utána mély sötétségbe borult ismét az ország, és most is abban van, ez már megadta a kegyelemdöfést, már vegetált azóta amióta ez a hazaáruló patkányfalka bitorolja illegitim hatalmát itt újra; s nem volt már olyan kondícióban Béla, hogy elmenekülhessen... ami ebben a mérhetetlen szégyen és gyalázat (és nem csak vele- hanem sok más művésszel kapcsolatban is), hogy művésztársaira sem számíthatott... ahogy a Serrano, ganxta rapper mondja: Egy barát sem támogat, maximum csak szóban, vagy ken neked egy vajaskenyeret, azt jóvan...
https://www.youtube.com/watch?v=9jB_dOM_idE...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.