Pedig nem is akartam Kunhalmiról írni. A magánemberrel ugyanis semmi bajom, csupán az MSZP két lábon járó kommunikációs félreértése foglalkoztat. Most elnöknek jelentkezett a pártjában, és egy belső közvélemény-kutatás szerint esélyes is. Népszerű a párttagok körében, mert „tökös lány”, ahogy egy…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A szegény magyar médiát a műveletlenség is sújtja

Bár lehet Kunhalmi helyett egy jelkép is megtenné, sőt

A szerencsétlen matyar média kettes számú tanárura „Szegény MSZP-t az Ági is húzza?” címmel tartotta fontosnak, hogy a szocik budapesti főnökét fikázza annak kapcsán, hogy az országos vezetés egyik első elbere szeretne lenni, sőt!
Ahogy mondani szokásom ez azért a magánügye is lehetne, azonban a derék Zöldi megcsillogtatta a hazánkra egyre elképesztőbb műveletlenség, tudatlanság, tanulatlanság és tájékozatlanság személyes érintettségét.
Azt írja: „Népszerű a párttagok körében, mert „tökös lány”, ahogy egy tisztességben megőszült ismerősöm mondta. Engem épp ez zavar benne.
Nem tehetek róla, de ha hallom és látom, mindig Marianne jut az eszembe. A francia szabadság-eszme megszemélyesítője Delacroix 1831-ben készült híres festményéről. ”, majd a következő mondatban „A szüfrazsetthez illő lelkesítés ereje kétségkívül sugárzik belőle, és ez talán elég is, hogy a megalázó választási vereség után lelkesítse a pártját”! =))
Sőt egy képet is mellékelt a híres francia festő, Eugène Delacroix „La Liberté guidant le peuple” című híres képéről.
Nos az egy dolog, hogy a kép 1830-ban készült, 31-ben volt az a Szalon, amin bemutatta, s az 1830-as júliusi forradalom kapcsán, mint írta róla: ha már nem harcolhattam. Kis túlzással: „Veletek száguld, vív, ujjong a lelkem: Véreim, magyar proletárok.” – szerűen. Aminek azért akad némi relevanciája, hisz – legalább időben – közelebb esik az un. szüfrazsett mozgalomhoz.
Ha már a híres kép azért felmerül bennem a kérdés, hogy a derék szerzőt mi mozgatta:
a politikusnő kebleit is szeretné látni elszabadultan,
vagy csak meg van neki a saját Gavroche-a? =))
justhpeter
Kunhalmi Ágnes kétségtelenül "mutatós" hölgy, azonban azzal kapcsolatban, hogy bármiféle lelkesítő egységet fel tudna- e mutatni vannak kétségeim. Az mszp elnökjelöltjei inkább "magánpartizánok", akik maguk előtt felrobbantanak minden akadályt, maguk mögött pedig felégetnek mindent. Egyének, akik mögött nincs egy összeszokott csapat, nincs egy "szakértői" háttér, csak a mozgalom a megélhetéséért. Az utóbbi években ugyanazon emberek cserélgetik a posztjaikat egymás között. A régi szovjet hadseregben volt ilyen a tiszta-csere, amikor Iván cserélt Nyikolájjal. Ugyanaz a két dolog hiányzik az mszp-ből mint a fideSSből: az értelem és az értelmiség, azzal a különbséggel, hogy a fideSSben nem is volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.