A pletyka arról szólt, hogy Anna külföldre menekült, és Németországban él.

B. János valószínű sírba vitte volna titkát, ha nem leplezik le. Unokahúga, Anna  tizenegy évvel ezelőtt eltűnt. Égen-földön keresték, de nem került elő. Végül a közelmúltban nagybátyja, B. János beismerte a zsaruknak: ő oltotta ki a gyönyörű lány életét 11 éve, és elásta a pincében – a férfi édesanyjának, azaz Anna nagymamájának a szobája alá – írja a Blikk.

Tizenegy évig élt eltűntnek hitt unokája holtteste felett a nagymama

Anna családja összeomlott a hír hallatán, szülei menekülni akarnak Reziből, képtelenek lennének megbirkózni a csapással, ha maradnának.

Mindenki azt hitte, a kis Anna külföldre szökött, még az a pletyka is járta, hogy Németországban él. Sejtelmünk sem volt, miért mehetett oda, hiszen a szülei mindent megadtak neki, amit csak tudtak

– mondta a családot jól ismerő férfi, aki a lány megölésével gyanúsított Jánost is ismeri.

Jánost végül egy barátja dobta fel a nyomozóknál, akinek véletlenül mesélhetett a történtekről. A zsaruknak aztán mindent beismert: miután átment hozzá a lány, egy zsineggel megfojtotta a szobájában, majd a pince burkolata alá temette el. A helyszínre nem akart visszamenni a rendőrök társaságában, de vallomásában mindenről részletesen beszámolt.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.