A kordonok idei felállítása visszaesésnek számít, mivel tavaly már körbezárás nélkül is vonultak fel a Budapest Pride résztvevői.

A Magyar Idők csütörtöki cikkéből kiderül, kordonelemeket is alkalmazni fog a rendőrség a július 7-i Budapest Pride felvonulás biztosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint mivel a szervezők az eseményt bejelentették, és tiltó ok nem merült fel, a rendőrség a gyülekezési jogról szóló törvénnyel összhangban a rendezvényt tudomásul vett

Kordonok közé zárják a Budapest Pride résztvevőit

A Jobbikból frissen kizárt Toroczkai László által alapított Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a múlt hét elején közleményében azt írta,

amennyiben a kormány nem tiltja be a Budapest Pride-ot, akkor a Magyar Ellenállás keretében lépnek fel a rendezvénnyel szemben.

A Pride egy hónapos rendezvénysorozata múlt pénteken indult és július 8-ig tart.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(magyaridok.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Mire buszkek???
Buzik, zoofilek, pedofilok, nekrofilok mindig is voltak es lesznek is. Egyik sem normalis, de nem tehetnek rola. A felvonulast feleslegesnek tartom. Lesz nathas felvonulas is??
namihami
A csürhe pedig szabadon grasszálhat.
Bravó Pintér, ismét sikerült szarva közt a tőgyét.
Aki Én
@Shikari: Látom szakértője vagy a témának.
Ez a baj veletek látensekkel. Irigylitek a felvállalós melegeket, nektek meg marad a színjáték egy életen át. Mindig a gyáva buzik ,,buziznak" leghangosabban.
wagabund
..."Kordonok közé zárják a Budapest Pride résztvevőit"...

hahaha...érdemes megfigyelni a foci-vb rendezőgárdáját...utasították őket, hogy minden azonos nemű párt szét kell választani...az oroszok nem tűrik a szakállas emberek nyílvános csókolódzását(sem)

kiváncsi vagyok, hogy a külünböző emberjogi, és más szervezetek szóvá teszik -e ezt a méltatlan állapotot...méghogy nem járhat két férfi kézenfogva, és nem is nem csókolózhat? ki hallott még ilyent?

na,majd a jogvédők...
szep napot
Mire buszkek???
Buzik, zoofilek, pedofilok, nekrofilok mindig is voltak es lesznek is. Egyik sem normalis, de nem tehetnek rola. A felvonulast feleslegesnek tartom. Lesz nathas felvonulas is??
egyember
@szep napot: Nem lesz. Viktor kigyógyult az inflenzájából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.