Komplett hülyét csinált magából Hollik István volt KDNP-szóvivő, de mégsem olyan vicces az egész. Hollik István, a Fidesz-KDNP szóvivője tegnap az Amnesty International irodájánál “akciózott”: a civil szervezet kapujára ráragasztott egy “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát, majd bátran kereket oldott. Az Amnesty International reagált Hollik István akciójára. A civil szervezet közölte: ha a volt képviselő …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Holliknak az agya is megsérült a hajbeültetéssel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Hellcat: Keressen neked bizonyítékot az ügyvéded hülye illibsi kutya. Hívj aminek akarsz. Azt hiszed érdekel azok után amit itt produkálsz? Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt? Naugye.
Hellcat
@Shikari: A fenti kommentet neked szántam. Csak hogy érezd a törődést te senkiházi :D
Hellcat
@durbincs: Hiába is próbálkoznék, akkore hülye mint te meg a csicska haverod soha nem lehetnék. Szóval inkább maradok értelmes ember.
csak úgy....
@namihami: 15:15 meg ha billeg a szekrény,...alátétnek...
csak úgy....
@durbincs: alig mentem el az ágyadtól mikim és máris hiányzok!?
Eladott Ország
Hollik István levitézlett belvárosi fideszkádéenpés frizurbajnok ,aki miután nem fért fel a parlamenti patkóba biztosan befutók listájára sem, valamiért mégis megtettek a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivőjének. Valószínűleg azért, mert a fiúk nincsenek jóban az út szélével, ezért nem hagynak ott senkit, aki korábban szorgalmasan fényesítette a kardot, nem beszélt kifele, csak be kellett kapcsolni rajta a play gombot, és bármit lejátszott, amit korábban betanult. Nos, én nem tudom, hogy büntetés, vagy elismerés ez Holliknak, mindenesetre most azt találták ki neki, hogy néven kell nevezni azokat a többségében Soros György által finanszírozott szervezeteket, amelyek továbbra is támogatják a migrációt. Ezért tegnap az Amnesty International Magyarország irodája előtt röhögtette magát a csávó, ahol bejelentette: a többi ilyen szervezethez is elmegy, és ott is előadja magát. Mármint csak a kapuig, mert annyira nem bátor ember ő, hogy a szemébe nézzen azoknak, akiknek az ajtaját összematricázza, hogy mindenki tudja, kik a zsoldosok, akik a migrációt támogatják, és a magyar emberek április 8-án kifejezett akaratával szembemennek. Mit tegyünk? A szellemi-erkölcsi hanyatlásnak egyszerűen nincs abszolút mélypontja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.