Komplett hülyét csinált magából Hollik István volt KDNP-szóvivő, de mégsem olyan vicces az egész. Hollik István, a Fidesz-KDNP szóvivője tegnap az Amnesty International irodájánál “akciózott”: a civil szervezet kapujára ráragasztott egy “Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát, majd bátran kereket oldott. Az Amnesty International reagált Hollik István akciójára. A civil szervezet közölte: ha a volt képviselő …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Holliknak az agya is megsérült a hajbeültetéssel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Este újságírói konkrét kérdésre, ami Hollik-agymenést érintette, többszöri kérdésre sem tudott válaszolni.
namihami
Miért? Kellett neki belekötni?
Hiszen már az indiánok is azt mondták, hogy a hülyék a Nagy Manitou gyermekei, akiket békén kell hagyni.
Ezt a Hollikot (és fideszes társait) az összes indiántörzs tiszteletbeli taggá választaná. És ellenszavazat, tartózkodás nélkül.
szaboria1
Holliknak az agya is megsérült a hajbeültetéssel.
Eladott Ország
Ugyan nem túlságosan meglepő, de legalább minden alkalommal mélyen megdöbbentő, hogy buta emberek hatalmas egóval és meggyőződéssel állítanak olyan dolgokat, amelyekkel folyamatosan szembeköpik saját magukat. Ezek a buta emberek azt is gondolják, hogy mindenki más is pont olyan buta és gátlástalanul erkölcstelen, mint ők, nem emlékeznek arra, ami tegnap volt, nem látnak át összefüggéseket, tehát bármivel, és bárminek az ellenkezőjével is lehet kábítani őket.
dr. prédikátor
@szaboria1: Már hogy sérült volna az agya? ha nincs és nem is volt neki???Ez a hollik hol nem lik is egy fityfaszos geci!!!
RonaGyuri
@Shikari: kuss szőröstalpú otthon ugass!! =))
RonaGyuri
@durbincs: mi van selejt már csak ennyire fussa???
RonaGyuri
@Shikari: mi van otthon már nem mersz pofázni - arra felé a csaucseszkú-huszárokat már üldözik - csak itt? =))
Sziszifusz
Hollik István matricázása megmutatja, milyen az amikor a hülyeség, szorgalommal párosul.

Valamiről tereli a figyelmet, ezzel a bohóckodásnak minősíthető, akciózással . Van miről...!!!

Infantilizmusa miatt, csak ilyen akciókra képes ? Nincs komolyabb ötlete ?
Hellcat
@Shikari: Csicskari! Annyira hülye vagy mint a föld :D Milyen antiszemita kártyát te vadbarom...a sárga csillagos megjegyzést nem a Karácsony írta...ő az agybeültetéssel viccelt :D Legközelebb legalább gondolkodni próbálj meg kommentelés előtt.
advocat
Nagyszerű, iránymutató, elgondolkodtató hozzászólások! Miről is van szó?
Hellcat
@Shikari: Miért mondod, hogy Karácsony az antiszemita ha nem ő mondta? Mert egy barom vagy aki megint anélkül ugat hogy értelmesen elolvasta volna a cikket.
@durbincs: Mivan sügér? Ennyire tellik? Mondtam már...ha nem kommentelek az azért van mert veletek ellentétben engem nem ezért fizetnek. :D Rúgjatok még pár öngólt fidóták :D
advocat
Pisti! Azért kell egy kicsit nyalni. Hátha mégis bejön valami! Másra meg már nem futja? Egy kis közmunka? Havi 50.000.- nem sok, de van akinek ez is elég.
dr. prédikátor
@durbincs: Miért nem baszod már szájba a román kurva anyádat te geci??!!megint élvezkedsz miközben kivered a farkadat? Szarrakás!!!
RonaGyuri
@durbincs: a jó buzi sanghai-i édesanyáddal te bunkó! =))
RonaGyuri
@Shikari: elég hogy idepofázol bunkó! =))
RonaGyuri
@durbincs: nem, mert a retkes anyádtól is undorodtam te bunkó! =))
RonaGyuri
@Shikari: maradj otthon és vidd az elvtársaidat is bunkó! =))
Hellcat
@Shikari: Közük nincs egymáshoz, mint ahogy neked a cikk értelemzéséhez :D
Nessy
Kérem szépen, lemaradtam valamiről, mert ennek a személyeskedésnek semmi köze az eredeti témához!
Durbincs! A "vérfertőző" kifejezés már túllép egy határt!
papa.49
A likasfejű pesta meg csak egyszerűen hülye, oszt. jónapot !!!
kereső
Én csak azt nem értem,mitől "keresztényi" cselekedet egy a náci időket idéző "megjelölés" ?,megbélyegzés?!
dr. prédikátor
@durbincs: miért nem baszod már szájba a retkes román kurva anyádat és azon élvezkedsz. te nyomorék fasszopó köcsög!!!Rohadj már el te szarzsák.
RonaGyuri
@Shikari: te rühes csaucseszkú huszár ne parasztozz, mert még meghallja a retardált főnököd a buta paraszt dagadt törpe! =))
Hellcat
@Shikari: Nem kell próbálkoznom te illibsi gyökér :D Magadtól is hülye vagy.
csak úgy....
@durbincs: baxod miki ,téged ki látogat a szoc.otthonba,mióta szélütést kaptá ? rossz nyelvek szerint,mikor a lyányod egy rabbihoz ment feleségül,...persze ezt én nem hiszem el ;)
Aki Én
@Shikari a propeller szánalmas bohóca:
,,Mérő Vera, az Amnesty munkatársa a Facebookján pedig így kommentálta az esetet:

„Kedves Hollik István, a következő mi lesz, egy szép sárga csillag az ajtónkon?”"

Olyan buta vagy, hogy az fájdalmas. Kéresd át magad másik oldalra, mert itt mindenki sárba aláz te korcs féreg. A @durbincs: legalább humoros, de te egy nyeszlett kis pondró vagy, egy mindenki által mellőzött lúzer, aki aljasságból akar megélni, mert másra nem képes. Önerőből a sarokig nem jutsz el, de nem is mersz.
Még ezt a hírt sem tudod értelmezni.
Egyébként ez nem a zsidókról szól, hanem bárminemű megbélyegzésről. Nem vagyok sem libsi, sem zsidó, de amit te itt megengedsz magadnak, az vérlázító. Aljas társadalomellenes uszító vagy, egy mocskos ostoba féreg.
Őszintén mondom, mocskos egy aljas féreg vagy a legaljából!
csipetke
Mé' kell ezen csodálkozni?Ez a fidesz-stílus.Aljas,és sunyi,gerinctelen.Hollikot meg nem az eszéért tartotta a fidesz,de vannak még ott ilyen hasonló "észlények"dögivel.Mint a kisiskolás hülyegyerekek,mikor megnyomják valamelyik háznál a csengőt,és elszaladnak.Ez az akció ilyesmire emlékeztet...
csipetke
@namihami: 10.53 A Biblia is azt írja,hogy "Boldogok a lelkiszegények,mert övék a mennyeknek országa"
Aki Én
@Shikari: Az külön vicces, hogy érvelésről, cáfolásról beszélsz éppen te.
Most is csak anyázol, mert egy teleszart gyáva féreg vagy, aki magányában ide jár ostorozni magát. Buta féreg vagy, és egyedül fogsz felfordulni, buta féregként, mert még a családod is rühell. Tipikus lúzer vagy, egy fejletlen kis pöcs :), aki aljasságból, hazudozásból, ártó szándékkal akar boldogulni, mert építő munkára tehetségtelenségénél fogva képtelen.
Talán ha nem családon belüli erőszak végterméke lennél, normális lennél. De nem vagy. A vérfertőzés már csak ilyen.
szaboria1
@Sziszifusz: Igen terelik a figyelmet, mert amit Varga benyújtott költségvetés az megint a kórházaknak és az oktatásnak nagyon rossz lesz.
csak úgy....
@durbincs: folyik a nyálad miklós ? lassan már rébuszokban sem tudsz beszélni ?
csak úgy....
@durbincs: kretén,tibi tanítványod kitart melletted ?
Aki Én
@Shikari: Egyre gyávább és egyre nagyobb féreg vagy. Mit szedsz? Vagy már az apád is megmászott, attól vagy ilyen zavart? Hagyd magad, előbb szabadulsz :)
Majd ha jön édesanyád panaszkodni, szólok neki, hogy védjen meg :)
A szádra addig is ügyelj !!!
csak úgy....
@durbincs: faxán leépültél agyilag,...persze sosem voltál gondolkozásból bajnok...
Aki Én
@Shikari: Látom pontos a diagnózisom LÚZER!!! Örömmel tölt el ha belegázolok a zavaros lelkedbe :) :) :)
Rockxy
Ez a hollik nagyon elcseszte.
Festékkel kellett vóna mázolni az amnesztit, gujásmarci módra!
Akkor most kapna sok-sok dicséretet jobbról-balról, brüsszelből, és Afganisztánból is.
Aki Én
@Shikari: Ez az állandó köcsögözés... Tuti, hogy valami félredobott látens buzi vagy.
Hellcat
@Shikari: Te beszélsz amikor kb minden cikkhez az első kommented gyűlölködés és uszítás sőt még ki is írtanád azokat akik nem veled azonos nézeteket vallanak...a sügér haverod is mindenkire ráír valami sértőt pedig a kutya se kiváncsi egyikőtökre sem. Szóval nézz magadba aztán takarodj a halál faszára te illibsi kutya.
csipetke
@csak úgy...: 13:59 Nem hát.Olyan ez az agyatlan,mint a heti marhavásárban a selejtesáru.
namihami
@csipetke: Csakhogy ezek nem lelkileg azok. Ezek szellemiek, azokról pedig egy szó se esik a fentebb említett írásműben.
A Biblia csak akkor kerül náluk elő, ha valamilyen okból (na, milyen???) kell egy odaillő idézetet keresni a dolgaikhoz.
csipetke
NE ETESSÉTEK A TROLLOKAT! Ezzel keresik a pénzüket a fidesznél.Sz@rjátok már le őket,mégha nehéz is megállni a sok f@szságot,amit ideokádnak.Ezek ketten-hárman elbeszélgetnek itt magukban,lájkolgatják egymást,kerüljétek ki őket.
Hellcat
@Hellcat: Keressen neked bizonyítékot az ügyvéded hülye illibsi kutya. Hívj aminek akarsz. Azt hiszed érdekel azok után amit itt produkálsz? Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt? Naugye.
Hellcat
@Shikari: A fenti kommentet neked szántam. Csak hogy érezd a törődést te senkiházi :D
Hellcat
@durbincs: Hiába is próbálkoznék, akkore hülye mint te meg a csicska haverod soha nem lehetnék. Szóval inkább maradok értelmes ember.
csak úgy....
@namihami: 15:15 meg ha billeg a szekrény,...alátétnek...
csak úgy....
@durbincs: alig mentem el az ágyadtól mikim és máris hiányzok!?
Eladott Ország
Hollik István levitézlett belvárosi fideszkádéenpés frizurbajnok ,aki miután nem fért fel a parlamenti patkóba biztosan befutók listájára sem, valamiért mégis megtettek a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivőjének. Valószínűleg azért, mert a fiúk nincsenek jóban az út szélével, ezért nem hagynak ott senkit, aki korábban szorgalmasan fényesítette a kardot, nem beszélt kifele, csak be kellett kapcsolni rajta a play gombot, és bármit lejátszott, amit korábban betanult. Nos, én nem tudom, hogy büntetés, vagy elismerés ez Holliknak, mindenesetre most azt találták ki neki, hogy néven kell nevezni azokat a többségében Soros György által finanszírozott szervezeteket, amelyek továbbra is támogatják a migrációt. Ezért tegnap az Amnesty International Magyarország irodája előtt röhögtette magát a csávó, ahol bejelentette: a többi ilyen szervezethez is elmegy, és ott is előadja magát. Mármint csak a kapuig, mert annyira nem bátor ember ő, hogy a szemébe nézzen azoknak, akiknek az ajtaját összematricázza, hogy mindenki tudja, kik a zsoldosok, akik a migrációt támogatják, és a magyar emberek április 8-án kifejezett akaratával szembemennek. Mit tegyünk? A szellemi-erkölcsi hanyatlásnak egyszerűen nincs abszolút mélypontja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.