Hollik exképviselő, hogy múlassa az időt, meg persze meghallva a Fidesz szavát, 2018 Magyarországán felélesztette a nácik által használt egyik legocsmányabb eszközt: billogoz. Csütörtökön éppen a Menedék Egyesületnek helyt adó Népszínház utcai egykori csillagos házat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s még büszkék is rá, főleg a szaros csaucseszkú huszárok! =))
RonaGyuri
s még büszkék is rá, főleg a szaros csaucseszkú huszárok! =))
Nessy
Jó van na! A zsidó - keresztény kultúra nevében tette! Ő így értelmezi!
papa.49
Lesz ott még ,,sárga csillag,, is egyszer...
Csak már senki nem lesz aki szót emeljen ellene !!!
kereső
Ezeknek a q-váknak remélem nemsokára lesz miért szégyenkezniük.Ez nem az "európai keresztény kultúra" , ezt a kultúrát Európa megveti-és ki kell hogy vesse magából szószólóival egyetemben.
Eladott Ország
Nagyon keresztény, nagyon demokrata István! A Nyílt Társadalom Alapítvány Magyarországon túlnyomórészt emberi jogi szervezeteket támogat, akik nem Orbán Viktor személye ellen emelték fel hangjukat, hanem a határokon történő embertelen cselekedetek ellen. A Soros György által pénzelt szervezetek többet tettek a világ polgáraiért országonként, mint amennyit az Orbán kormány tett a saját hazájáért. Az tény, hogy Soros Györgynek vannak saját, önálló gondolatai és ezeket valóban sokszor komoly összegekkel finanszírozza, ad hangot nekik és valósítja meg őket. Azonban ezzel nincs egyedül, a magyar kormány is pontosan ugyanezt cselekszi, a különbség csupán annyi, hogy Soros György a saját pénzén teszi ezt, ti pedig a MI pénzünkön. Magyarországot nem kell feljelenteni, van a kormány magától is olyan hülye, hogy hétről hétre újabb EU-s pénzek ellopásával bukik le. Következménye ugyan nincs, de mindig kiderül azok számára, akik nem fordítják el a fejüket. És amit persze azonnal meg is magyaráznak, hogy de nem is loptunk olyan sokat! A Soros- terv helyett talán inkább a Fidesz kormányprogramjáról kellene ilyen elánnal beszélni. Ugyanis az, hogy „folytatjuk” nem egy program, az egy kalap szar, Hollik úr.
papa.49
@Eladott Ország: Ne haragudj nagyon túl becsülted ezt a tetűt az ,,úr,, kifejezéssel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.