A kormányt ideológiák helyett vagyongyűjtés jellemzi, a korrupció jelen van – mondta Bogárdi Szabó István református püspök szerdán egy fővárosi rendezvényen. Eljött Balog Zoltán korábbi humánminiszter is – aki bár a téma a keresztény értelmiség felelőssége volt –  főleg a liberálisokat szidta. “Minden lélek engedelmeskedjék a felettes hatalmaknak, mert nincs hatalom mástól, mint Istentől, ami hatalom pedig …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem imádkozni kell, hanem börtönbe dugni mind.
simmering73
Nem imádkozni kell, hanem börtönbe dugni mind.
tudode
Komolyan MEGÁLL az ész!
.
Imádkozzanak a HÍVEK annak érdekében, hogy NE LEGYEN A KORMÁNY ENNYIRE KORRUPT!
.
Imádkozzon a tehén!
.
Jól KUPÁN KELLENE VÁGNI az ügyészséget, az igazságszolgáltatást amiatt, hogy CINKOSTÁRSAI ezek NEM ELÉGSZENEK meg a .. b ú s á s .. jövedelmükkel, és az ingyen EZZEL, AZZAL, azon FELÜL elkommunizálnak az alapjogoktól kezdve mindent!
..
Őrültek .. h á z a .. lett az .. E G Y H Á Z is, azuk, amelyek CINKOSTÁRSAI LETTEK ezeknek a FÉL, V . KÉTKARÚ, g á t l á s t a l a n .. RABLÓKNAK!
tulipan
Ez a szegény Bogárdi Szabó István református püspök, most naiv, vagy hülye? Esetleg, azt reméli, hogy a katólikusok után, majd nekik is leesik egy-egy csont???
kereső
Orbáni hatalom,ami Istentől eredeztetett? Hol élünk már?Arról nem is szólva páter!-hogy ezt igy értelmezni,ahogy ti teszitek, az maga az istenkáromolás.Pfujj!
colibri
Imádkozzon az a sok buzi kereszténynek mondott korrupt kormánytag, hogy meg ne változzék a széljárás, mert előbb, vagy utóbb imádkozás mellett is be lesznek zárva mind!!
kereső
A korrupció ellen mióta hatásos az ima?Tudtommal ez a cselekmény btk.alá tartozó bűn,amelyért imával,gyónással nem lehet bűnbocsánatot,feloldozást kapni,csak a btk.szerinti kemény börtönt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.