Első fokon 25-25 év fegyházbüntetéssel sújtotta a Kecskeméti Törvényszék csütörtökön azt a négy embercsempészt, aki 71 illegális bevándorló halálát okozta az úgynevezett parndorfi halálkamion ügyében.

25 év fegyházbüntetést kaptak a 71 migráns halálát okozó embercsempészek
Fotó: Ujvári Sándor/MTI

Az elsőrendű afgán és a három bolgár vádlottat társtettesként, folytatólagosan elkövetett embercsempészetben és bűnsegédként elkövetett emberölésben találták bűnösnek, ezért bűnszervezet tagjaként valamennyiüket 25 év fegyházra ítélték. Egyikük sem bocsátható feltételesen szabadlábra. A másodrendű vádlottat bűnsegédként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértésben is bűnösnek mondták ki.

Az elsőrendű vádlottat véglegesen, a többieket 10-10 évre kiutasították Magyarországról, és vagyonelkobzást is kiszabtak velük szemben (94 millió, 8 millió, 1 millió, illetve 300 ezer forint).

A vádirat 26 vádpontot, 33 esetben történt embercsempészet leírását tartalmazta, amelyek közül a 25. vádpont a parndorfi tragédia. A teljes büntetőpernek 14 vádlottja volt.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezeknek a 25 év semmi!!! Totál életfogytiglan, bilncsbe verve!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
csak a tekintete megér egy tényleges életfogytot..71 ember halt meg szörnyű kínok között...

ez az állat nem volt ott, amikor a rendőrök kinyitották a hátsó ajtót...pedig azt látnia-szagolnia kellett volna..
cikicakk55
Megérdemelték. Az a baj,hogy a többinél meg hónapokig hezitálnak a döntéssel. Ráadásul a legtöbbet,még előzetesbe sem rakják. Egy fiatal magyar tolvjnál,vagy csalónál fenn áll a tanúk befolyásolása, az eltűnés az országból,vagy a bűnismétlés,ezért előzetesbe kerül. A sok migránst átlopó embercsempész és a kerítésen valahogy bejutott migránsokat,ha már az ország belsejében van,akkor csak figyelmeztetik,hogy eljárás indul ellene. Természetesen a migráns 1-2 napi alatt köddé válik,mert esze ágában sincs ebben az országban maradni. Bevegyül a Magyar menekültek közé és így tűnik el az országból. A " Magyar menekült" kifejezést nem gúnyból használtam,de tényleg szinte menekülnek a fiatalok ebből az országból. Annyi a különbség,hogy a mieink a legális határon,papírokkal,nyelvtudással és szakmával rendelkeznek.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: akik között a migránsok el tudnak vegyülni,azok közül szinte senki nem rendelkezik az általad említett "dolgokkal"!!!
Jozefina
Ezeknek a 25 év semmi!!! Totál életfogytiglan, bilncsbe verve!!!
wagabund
@Jozefina: mint Mária Terézia idején Kufstein várának pincebörtöneiben...a jobbak ott raboskodtak rövid láncon, kenyéren és vizen.

majd megtudnák, hogy felesleges bárkihez is imádkozni. ott minden perc maga a szörnyűség...
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Hidd el,hogy eltudnak vegyülni. Csak nálunk annyira kirívó a színük. Az Osztrákok már nem foglalkonak a bőr színével mert ott már a legkissebb faluban sem tűnik fel a fehér szín. Még itt Magyarprdzágon is,ha csak nem szólal meg,el tud vegyülni 10- 15 magyar fiatal közt. Főleg nyáron mikor a fiatalság 90%- ban napbarnított,mert menő a barna szín. Elég soknak sikeült így átlógni,persze hamis Magyar iratokkal.
fekete
Nagyon keve's amit kaptak. Ennek akit mutattnak a kinezete is gyilkos.Majd a bortonben meg
fixelik oket,ez a szokas az usa'-ban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.