Erre természetesen mondhatjuk, hogy a gazdasági hasznától függetlenül szimpla provokációnak használja a hatalom a repülős eseményt. De ez van. Az vesse rájuk ezért az első követ, aki nem a politikai haszonszerzés lehetőségeinek a kihasználását várja el egy politikustól. Alkalmasint ilyenek is lehetnek szép számmal. Elvégre az önbecsapás képessége mindenkinek megadatott. A lényegen, mármint a provokáción, és a harapófogón azért ez sem változtat. Ahogy azon sem, hogy politikailag visszaüthet, ha az ellenzék, és véleményformálóik, most nagyon elkezdenek kiállni a Red Bull ellen. Belesétálva egy teljesen nyilvánvaló, és alig titkolt csapdába. Kínossá, illetve érdekessé téve azt a kérdést is, hogy vajon mekkora lehet az a halmaz, akit bele lehet ebbe a verembe csalogatni.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a diszkusszió kihagyott egy majd 2milliós réteget: azokat, akiknek tök mindegy, csak legyen mihez lelkesen tapsolniuk! =)) Itt van például a derék posványosi különítmény!
Nessy
ha tehát, egy felvonulás, tüntetés délután 5-9 között lezajlik, az büntethető, betiltható.
Az, hogy három hétre fejre áll a közlekedés a busai alsó rakparton, az nem zavarja a közlekedés rendjét. Az, hogy hetekig építkeznek, majd napokig egy reptér közepén érezhetik magukat az ott lakók, az mennyei élvezet, és a békés otthont sem zavarja.
Tessék mondani, miért kell ostobának nézni? A törvény a kormány nyugalmát, a repülő cirkusz a bevételt szolgálja. Ennyi!
GeoCravker
@Nessy: Nyilván nem jótékonysági kérdés :-)
Személy szerint engem a vizes cucc miatti terelgetések legalább annyira zavartak, és ha éppen arra van dolgom, akkor egy futóversenytől is sikolthatnékom van. A tüntiket sem szeretem.
De szerintem nem is szeretni kell, hanem elviselni. Mert ellenkező esetben ökölbe szorított fogakkal lehet leélni az életet. Elég ehhez a ki senki mitugrászt nézni. Orbánt.

Az "írói munkásságom" része, hogy elég értelmetlenek azok a tüntetések, amiket 5-kor elkezdenek, és amiről szépen csendben, programot nem kapva 9 előtt hazakullogtatják a résztvevőket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.