Az Emmi most közleményt adott ki, amiben azt írják, a kormány intézkedései a hajléktalan emberek méltóságát szolgálják. Szerintük a hajléktalan emberek méltóságát nem az segíti, aki amellett érvel, hogy az utcán éljenek. Az Emmi államtitkára szerint a kormány továbbra is biztosítja a megfelelő számú szálláshelyet.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A kprmány, a fidesz-kdnp úgy hölye ahogy van!!! Hogyan segíti az emberi méltóságukat?? Normálisak ezek??? Rengeteg szakmában van munkaerőhiány. Pl miért nem próbálják a hajléktalanok közöl legalább "kiválogatni" azokat, akik szívesen dolgoznának, Persze az aluljárói matrac helyett, minimum munkásszállást kellene bitosítani. Nagyon sok hajléktalan pont a kormány hibájából vált azzá, miután a devizahitelekt nem tudták fizetni és a lakást is elvette tőlük az igen keresztényi kormány!!!
Nessy
@Jozefina: Lakcím kártya, adókártya,TAJ kártya nélkül nincs munkahely.
Viszont a hajléktalan szálló címe nem jó ajánló levél! Sok helyen nem is fogadják öket, még ha szakmunkások is.
pedig nem kevés értelmes, jó szakember van köztük, akiket a végrehajtó rakott utcára a lakástartozás miatt. A forintosítás nem éppen korrekt megoldása, az emelkedő törlesztő részletek, sok ember életét tették tönkre! Áldassék Matolcsy és kormányunk neve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.