Egyirányúsítás, kanyarodási tilalom, a 20E, a 30-as, 30A és a 230-as buszjáratok más útvonalon közlekednek, a 75-ös és 79-es trolik megállóját áthelyezik.

Építési munkák miatt újabb forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten a Dózsa György úton – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A Kispest-Angyalföld stratégiai távhő-gerincvezeték építése a Podmaniczky utca és a Kassák Lajos utca közötti szakaszon folytatódik, emiatt szombattól az érintett szakaszon a Dózsa György úton irányonként egy sávon haladhat a forgalom.

Távhő-vezeték építése miatt korlátozzák a Dózsa György utat a fővárosban szombattól

Fotó: pixabay.com CCO

A Podmaniczky utcából a Dózsa György útra csak jobbra lehet kanyarodni, a Vágány utcát egyirányúsítják a Dózsa György út irányába, illetve a Dózsa György útról megszűnnek a balra kanyarodási lehetőségek a Kassák Lajos utcánál, a Tüzér utcánál és a Szabolcs utcánál is.

A BKK közleménye szerint "a 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz 2018. június 17-én (vasárnap) az első járatindulástól Káposztásmegyer felé a Vágány utca helyett a Szabolcs utca érintésével közlekednek. A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz ideiglenesen a Dózsa György úton, a 75-ös trolibusz Vágány utca/Dózsa György út megállóhelyén áll meg.

A Dózsa György út M felé a 75-ös és a 79-es trolibusz Kassák Lajos utca megállóját 2018. június 17-án (vasárnap) az első járatindulástól nagyjából 80 méterrel előrébb helyezik a Kassák Lajos utca kereszteződése utánra" – olvasható a közleményben.

(MTI, BKK)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.