A Tokaji Vízitúra Központ egy olyan program része, amely természetes módon teszi megélhetővé a hazaszeretetet, és azokat az embereket is a nemzeti közösség részévé teszi, akik nem érezték magukat oda tartozónak - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a sport- és szabadidős létesítmény csütörtöki ünnepélyes átadásán.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Nem érzem magamat " fajtabelidnek ".. Orbán elvtárs. .Úgyhogy én jól elvagyok... Oszt boldog karácsonyt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Orbán szövegét nagyon buta megszólalásnak tartom.
Clavigo
Nem érzem magamat " fajtabelidnek ".. Orbán elvtárs. .Úgyhogy én jól elvagyok... Oszt boldog karácsonyt.
Commenter
@CsipkeRózsa: Buta de diktátorokra jellemző retorika. Előszeretettel használta a sportot főleg az élsportot a hatalma fényezésére, megerősítésére mind és mosta azt össze a hazaszeretet fogalmával. Nem véletlenül rendez(ne) ez is egyre több EB-t, VB-t stb, és amint beindul egy sportág azonnal elkezdi pluszban önteni bele a közpénzt (korcsolya, és most a kajak kenu). A fociról nem szólok mert az külön kaszt a sportágakon belül.
Gauntlet
A ti fajtátokat nem is lehet: korrupt, önző, arrogáns, nőgyülölő, beteges gyűlöletes.
bence
Nem bizony ! Az ilyen önző , kapzsi , embertársai iránt zsugori , beteges embereket csak megvetni és tőlük undorodni lehet csak !
Clavigo
@Commenter: PONTOSAN. !! Akit csak egy kicsit érdekel a történelem,,az jól látja... De ugyan ezt nem lehet elvárni,,,,egy kb. 10 kg. krumplin megvett fidesz-bunkótól... ( pl. shikari )
Peller Anikó
@Gauntlet: Hé, héé és a lopós, hazudóssal mi lesz?
Jozefina
A te fajtádat egyszerűen nem lehet szeretni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.