(...) A tüntetőknek a magyar miniszterelnök videó-üzenetet küldött. Ebben Orbán támogatásáról biztosította az ellenzéki pártot azon törekvésében, hogy megakadályozza Macedónia névváltoztatását. Dicsérte mindazokat, „akik nem hajlandók meghajolni küldöldi erők nyomása alatt”. Eközben magyar kormánypárti médiacégekhez köthető befektetők jelentek meg a korábbi, konzervatív macedón miniszterelnök Nikola Gruevszkit támogató macedóniai médiavállalatokban – derült ki macedón oknyomozó újságírók által megszerzett cégiratokból. (...)

(Forrás: privatbankar.hu, F_Viktor által)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
A magyar legfőbb geci Szlovénia után Észak-Macedónia belügyeibe is beavatkozik, anyagilag támogatja a nacionalista szélső jobbot!
Teszi ezt a magyar adófizetők pénzén!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Mi vaan, már megint, Te agyatlan narancsos hülyegyerek?
tulipan
Eladott Ország
Miközben normálisék (azok nem mi vagyunk, hanem egyéb közép-európai országok) átlagban a GDP-jük 2,9%-át költik a hatalmi ágakra, külkapcsolatokra, miegyebekre, Magyarországon Orbánkirály uralkodásának harmadik ciklusára a végrahajtó és törvényhozó orgánumokra fordított kiadások a GDP 3 százalékáról 4 százalékra nőttek. Vagyis miközben a Vajnákat, Mészárosokat, Garancsikat és a válogatott nemzeti nagytőkéseket majdhogynem agyonbasszák a naponta fejükre hulló közpénzmilliárdok, az államapparátus velük arányosan hízik szép nagyra. Amióta a Fidesz kormányra került 2010-ben egyetlen irányvonal állandósult: a vízfej egyre többet költ magára és az állam gazdasági funkcióira. Mindenesetre most ott tartunk, hogy a Lázár János-féle karcsúsítás olyan jól sikerült, hogy a legkevesebb 436 tagú magyar kormányapparátus, valamint az Országgyűlés áldásos tevékenysége és működése évente mintegy 1300 milliárd forintjába kerül az adófizetőknek. Évi 1300 milliárd forint, és ebben a parányinak ható, de megszámlálhatatlan porszemek nincsenek benne, a kismillió osztályvezetővel, főosztályvezetővel, mindenessel, unokatestvérrel, jó szomszéddal, egykori iskolatárssal, szeretővel, megbízható elvtárssal. Mert mi a magunk magyar módján kúrtuk át a szavazóinkat csökkentettük a bürokráciát.
durbincs
@tulipan: maga itt a harisnyás pipi ? 50-s IQ-val ? hát ez kivalló választás ? nem itt lakó ? ...
1 fél Pizza kukabúvár Herélt ? Herélt ,magát égre-földre keresik a mackók,mocskos erőszakja,
végett,mit brutálisan mackó mamán,ejtett a bandájával,"csak megzsengézték"szegény macit ?
most meg álneveken bujkál ? A Kecskés Diabló = Herrélt kappan,alias copter ? tulipan,Yoda ,csakcsak ugy ,commenter ,koszpeko ,és stb ?
tulipan
@durbincs: Remélem véleltlenül se, hagytál ki senkit? Hülyegyerek??? Bujkálni max. Te szoktál, a harisnyás pipi ? 50-s IQ-val!
tulipan
Mi vaaan, már megint? Ebben az országban képtelen megtanulni számolni???

http://www.sztarklikk.hu/kozelet/hitelkataszt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél